Ben jij klaar
voor de volgende stap?

“Als loopbaancoach laat ik het goud weer in jou schitteren!”

Knagend gevoel

Je bent een gedreven professional die niet meer met plezier naar het werk gaat. Je wordt onvoldoende gewaardeerd en loopt al te lang met dit knagende gevoel rond. Je weet welke richting je op wilt, maar niet wat de volgende stap is. Als loopbaancoach help ik jou om de volgende stap naar een nieuwe uitdaging te zetten!

Hoe werkt de loopbaancoach?

We starten met een gratis GOUD-sessie. In deze sessie kijken we waar jij tegenaan loopt en met welke vragen jij actief aan de slag wilt. Het is belangrijk dat jij in jezelf wilt investeren en dat jij echt stappen wilt zetten.

Waarschijnlijk werk je al lange tijd voor één bedrijf. Je bent ontzettend goed in je werk, maar hoe verkoop je dat aan een andere werkgever? Samen ontdekken we wat jou passie is en wat jouw talenten zijn. Je geloof in je eigen kunnen, zodat jij jezelf krachtig presenteert bij een toekomstig bedrijf.

Na het traject met mij als loopbaancoach sta jij volledig in je eigen kracht. Het goud schittert in jou en jij bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière!

JA, ik ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

Ja, ik wil contact

Bel mij 06 17 00 89 84 of gebruik onderstaand contactformulier

Klik hier voor het contactformulier

Ervaringen van klanten

“Samen met Margreet heb ik een koers kunnen uitstippelen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?.

Margreet is professioneel en niet te zakelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze voelt precies aan waar je vastloopt en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot antwoorden/ oplossingen komt.

Een aanrader, voor zowel individuen als groepen!”

Esther

“In augustus heb ik bij Margreet de individuele sollicitatietraining doorlopen. Deze sessie heb ik als prettig mogen ervaren. Er is mij op een veilige en leerzame manier een spiegel voorgehouden die mij kritisch heeft leren kijken naar mijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Het is belangrijk om jezelf te leren presenteren, daar heeft deze sessie zeker toe bijgedragen. Met de nodige tips en tools ben ik vertrokken om vol vertrouwen mijn sollicitatieprocedure in te gaan. Deze training kan ik zeker aanraden als je je kansen op de arbeidsmarkt wilt optimaliseren!”

Joeri

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Top