3x meer zichtbaar en succesvoller met een bedrijfscoach

3x meer zichtbaar en succesvoller met een bedrijfscoach

bedrijfscoach Beter zichtbaar worden om meer succes te boeken als ondernemer? Leer van een bedrijfscoach hoe je op meerdere niveaus werkt aan je zichtbaarheid. Een goede basis om succesvol te zijn, omdat klanten je weten te vinden en goed over je praten.

Tips voor meer zichtbaarheid en succes

Zichtbaarheid is essentieel, als je er als ondernemer voor wilt zorgen dat klanten je makkelijk kunnen vinden. Dat geldt in traditionele markten, net als online en in moderne social media-markten. Met een paar handige tips zorg je ervoor dat je beter zichtbaar wordt:

  • Adverteren: kies een lokaal kanaal
  • Online zichtbaar: Google Ads en SEO
  • Deel cases via de sociale media

Adverteren: kies een lokaal kanaal

Adverteren is springlevend, mits je daarvoor het juiste kanaal kiest. Sponsor bijvoorbeeld een lokaal voetbal- of tennisteam, als je daar affiniteit mee hebt. Zelf actief bij de vereniging of doen de kinderen er aan sport? Sponsor een lokaal team en gebruik naast je bedrijfsnaam of logo een pakkende slogan die vragen oproept. Er is geen makkelijkere manier om het gesprek aan te gaan, zodat je in contact komt met potentiële nieuwe klanten.

Online zichtbaar: Google Ads en SEO

Online mag jouw zichtbaarheid natuurlijk niet ontbreken. Ik kan je als bedrijfscoach meer vertellen over Google Ads en SEO, zodat je daar slim gebruik van kunt maken. Om zichtbaar te zijn in de zoekmachine, daar waar 95% van de internetgebruikers begint om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Een heel belangrijk kanaal, vooral als je jouw diensten of producten als ondernemer (ook) online kunt aanbieden.

Deel cases via de sociale media

Op de meest moderne manier werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf? Deel dan cases via de sociale media. Zorg ervoor dat je daar de succesverhalen met jouw klanten deelt. Of vraag tevreden klanten om via de sociale media te delen hoe blij ze zijn met hun aankoop of de manier waarop je ze geholpen hebt.

Meer zichtbaar met een bedrijfscoach

Het zijn drie manieren waarmee je op verschillende niveaus kunt werken aan je zichtbaarheid. Belangrijk, omdat je er daarmee fysiek, online en via de sociale media voor zorgt dat je bij een bredere groep mensen onder de aandacht kunt komen. Het is dé manier om zichtbaar te worden als ondernemer, zodat nieuwe klanten je goed en makkelijk weten te vinden. Het is een van de manieren waarop ik je als Startversneller of Business Coach kan helpen.

En heb je andere specifieke vragen voor een bedrijfscoach in Hengelo en omgeving? Neem contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top