Loopbaancoach & Loopbaanbegeleiding Hengelo

Op weg je nieuwe toekomst in

Loopbaanbegeleiding hengelo

Ik laat het GOUD in jou (weer) glimmen

Je gaat met tegenzin naar je werk. Je voelt je niet gehoord of gezien of niet genoeg gewaardeerd. En je loopt al te lang met dat knagende gevoel. Dan wordt het tijd dat je voor jezelf staat, jezelf op waarde schat en een baan zoekt die bij jou past. Eentje waar jij je ei in kwijt kunt. En waarin jouw glans ook de organisatie van je werkgever glans geeft. Ik, Margreet Jonker, loopbaancoach, help je.

Weet jij al welke richting je op wilt? Maar zie je de afslag niet? Durf dan de zijweg te nemen naar mijn begeleiding in Hengelo. Dan help ik je het juiste pad te vinden.

lichaamstaal

Ja, ik wil loopbaancoaching

Stralende toekomst wacht jou met loopbaanbegeleiding

Wil je fluitend naar je werk? Met veel positieve energie thuiskomen? En met plezier aan het werk zijn, zodat je waarde aan je omgeving toevoegt? Het GOUD zit in je en wacht om te glimmen. Dus laten we snel beginnen met poetsen en te investeren in jezelf, want jij bent het waard!

Wat doet een loopbaancoach in Hengelo?

Overweeg je mijn loopbaancoaching in Hengelo en omgeving in te schakelen, dan krijg je eerst een gratis GOUD-sessie. Daarin kijken we tegen welke zaken je aanloopt en wat je anders wilt. Daarbij vraag ik één ding van jou: in jezelf investeren. Als jij de deuren van je gevoel en verstand opent, kan ik naar ‘binnen’. Daarna krijg je een voorstel hoe ik je naar ‘buiten’ begeleid naar een toekomst vol GOUD.

Toekomst bij deze of andere werkgever

Het klinkt vast tegenstrijdig, maar een andere baan betekent niet altijd een andere baas. Misschien wil je via loopbaancoaching vooral meer werkgeluk vinden. Dat kan ook best op een andere werkplek intern zijn. Werk je al heel lang binnen dezelfde organisatie? En wil je juist daarbuiten iets nieuws vinden? Dan worstel je misschien met jezelf verkopen bij een andere werkgever.

Waar je mijn hulp ook voor wilt, ik zorg dat je via begeleiding voor zelfstandigen of werknemers je passie en je talenten ontdekt. En dat je weer gelooft in je eigen kunnen. Want dán gaat jouw GOUD glimmen. En dán presenteer jij jezelf krachtig bij elke werkgever. Of dat nu intern is of bij een andere organisatie.

Succesvol solliciteren vanuit loopbaanbegeleiding Hengelo

Word je ontslagen? Ben je ontevreden over je werk? Of zit je eventueel al een tijdje thuis? In alle gevallen sta je voor de uitdaging om te solliciteren. En dan krijg je te maken met sollicitatieprocedures. Met mijn hulp leer je hier soepel mee om te gaan en succes te boeken.

Ook jíj wordt een kei

Dankzij mijn praktijk voor loopbaancoaching word jij een echte kei in het sturen van sollicitaties, het houden van sollicitatiegesprekken en meer. Want als loopbaanbegeleider ben ik ook sollicitatie specialist. Je ontdekt bij mij daarom onder meer hoe je jezelf het beste met succes presenteert en hoe jij je goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek.

Ontdek meer over mijn loopbaanadvies in Hengelo. Lees het succesverhaal van loopbaancoaching. Of neem meteen de afslag naar je nieuwe toekomst. Direct aan de slag met een coach voor een loopbaan dat bij jou past!

loopbaancoach hengelo

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met Loopbaancoaching

“Samen met Margreet heb ik een koers kunnen uitstippelen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?.
Margreet is professioneel en niet te zakelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze voelt precies aan waar je vastloopt en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot antwoorden/ oplossingen komt.
Een aanrader, voor zowel individuen als groepen!”

Referentie

“Ik heb Margreet leren kennen als een professionele loopbaancoach / begeleider voor mijn loopbaan. Ik was niet de makkelijkste klant daar er 2 richtingen aan mij trokken naar het vinden van leuke baan. 1 ervan was mijn ervaring op het bedrijfsbureau en anderzijds de drive om iets te betekenen voor mensen. Ook heeft zij een meer waarde aan mij gegeven op het gebied van mijn zelfvertrouwen. Een sterk aan te bevelen een open / spontane gezellige coach met kennis over loopbaanbegeleiding.”

Referentie

Veel gestelde vragen Loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

De meeste loopbaancoaches voltooien masteropleidingen. Deze uitgebreide opleiding in loopbaanontwikkeling helpt hen de juiste kennis en vaardigheden te ontwikkelen om jou te helpen aan de carrière die je zoekt. De taken van een loopbaancoach zijn onder andere:

  • Uitvoeren en evalueren van cursussen voor aanleg en karaktereigenschappen
  • Samenwerken aan het ontwikkelen van bruikbare carrièredoelen
  • Het aanleren van technieken voor het vinden van werk, zoals het gebruik van zoekplatforms en het opbouwen van een professioneel netwerk
  • Effectieve interviewtechnieken en tips demonstreren
  • Beoordelen en verbeteren van cv’s, sollicitatiebrieven, portfolio’s en professionele netwerkprofielen
  • Assisteren bij het aanvragen van professionele ontwikkelingsprogramma’s zoals certificeringen, hoger onderwijs en beroepsverenigingen

Loopbaanbegeleiders gebruiken vaardigheden als onderzoek, actief luisteren, kritisch denken en probleemoplossend vermogen om je doelen, voorkeuren, vaardigheden, ervaring en opleiding om te zetten in een duidelijk professioneel plan.

Loopbaancoaching, jobcoaching, carrièrecoaching? Wat is het verschil?

Een loopbaancoach en carrièrecoach zijn met name er voor om je in je kracht te zetten en met je op zoek te gaan naar een meer passende functie hetzij binnen of buiten het bedrijf waar je werkt. Een loopbaancoach schakel je in als je niet precies weet wie je bent en wat je kunt, bijvoorbeeld wat voor werk je kunt doen en/of wat je leuk vindt.

Een jobcoach ondersteunt iemand met een arbeidsbeperking in je huidige werk en onderzoekt hoe je op die plek het beste kan functioneren. Een jobcoach is vaak jaren betrokken bij een klant. Terwijl bij loopbaancoaching het traject vaak ophoudt bij het vinden van de passende baan. Heb je nog vragen hierover?

De klant vraagt aan Margreet

Gezocht loopbaancoach
“Ik ben op zoek naar een loopbaancoach die mij kan helpen met het vinden van de juiste volgende stap in mijn carrière. Ik ben bijna 38 en wil graag een carrièreswitch maken. Ik werk als voorlichter maar weet dat ik van mijn huidige werk niet happy word en zou graag een hele andere richting in gaan, maar weet niet goed hoe ik dat aanpak, welke richting het best bij mij past en of mijn wensen realistisch zijn. Ik wil hier graag begeleiding in.”

“Ik wil weten wat mijn echt passie is en waar ik mijn energie zal kunnen insteken. Wat is mijn kracht en hoe kan ik herstarten met werken. Op dit moment heb ik werk (zit momenteel in de ziektewet), maar weet niet of ik hier wil blijven?”

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil loopbaancoaching

Heb je vragen?