Ben jij klaar
voor de volgende stap?

“Als loopbaancoach laat ik het goud weer in jou schitteren!”

Loopbaancoach Hengelo

Knagend gevoel?

Je bent een gedreven professional die niet meer met plezier naar het werk gaat. Je wordt onvoldoende gewaardeerd en loopt al te lang met dit knagende gevoel rond. Je weet welke richting je op wilt, maar niet wat de volgende stap is. Als loopbaancoach help ik jou om de volgende stap naar een nieuwe uitdaging te zetten!

Hoe werkt de loopbaancoach?

We starten met een gratis GOUD-sessie. In deze sessie kijken we waar jij tegenaan loopt en met welke vragen jij actief aan de slag wilt. Het is belangrijk dat jij in jezelf wilt investeren en dat jij echt stappen wilt zetten.

Waarschijnlijk werk je al lange tijd voor één bedrijf. Je bent ontzettend goed in je werk, maar hoe verkoop je dat aan een andere werkgever? Samen ontdekken we wat jou passie is en wat jouw talenten zijn. Je geloof in je eigen kunnen, zodat jij jezelf krachtig presenteert bij een toekomstig bedrijf.

Na het traject met mij als loopbaancoach sta jij volledig in je eigen kracht. Het goud schittert in jou en jij bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière!

JA, ik ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

Ja, ik wil contact

Bel mij op 06 – 17 00 89 84

of gebruik onderstaand contactformulier

Klik hier voor het contactformulier

Ervaringen van klanten

“Samen met Margreet heb ik een koers kunnen uitstippelen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?.

Margreet is professioneel en niet te zakelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze voelt precies aan waar je vastloopt en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot antwoorden/ oplossingen komt.

Een aanrader, voor zowel individuen als groepen!”

Esther

“In augustus heb ik bij Margreet de individuele sollicitatietraining doorlopen. Deze sessie heb ik als prettig mogen ervaren. Er is mij op een veilige en leerzame manier een spiegel voorgehouden die mij kritisch heeft leren kijken naar mijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Het is belangrijk om jezelf te leren presenteren, daar heeft deze sessie zeker toe bijgedragen. Met de nodige tips en tools ben ik vertrokken om vol vertrouwen mijn sollicitatieprocedure in te gaan. Deze training kan ik zeker aanraden als je je kansen op de arbeidsmarkt wilt optimaliseren!”

Joeri

Over Margreet

 

loopbaancoach hengeloMargreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

coach loopbaanbegeleiding hengeloZoek je loopbaanadvies in Hengelo? Dan kan loopbaancoach Hengelo Margreet Jonker, tevens Sollicitatie Specialist je helpen. Wij geven je advies om richting te geven aan je loopbaan en verdere ontwikkeling.

Loopbaancoach Hengelo

Wanneer je op zoek bent naar een baan krijg je altijd te maken met sollicitatieprocedures. Of dit nu is vanuit een werkzoekende positie, vanuit een gedwongen situatie of vanuit onvrede over je huidige functie: je zult altijd moeten solliciteren. Wij helpen je met het zetten van de juiste stappen in je loopbaan. Bovendien helpen wij je hoe je jezelf het beste succesvol kan presenteren en hoe je jezelf goed kan voorbereiden voor een sollicitatiegesprek.

WANNEER LOOPBAANADVIES?

Wij staan voor je klaar wanneer je huidige baan door een reorganisatie, de economische crisis of door andere omstandigheden komt te vervallen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor loopbaanadvies in Hengelo, wanneer je meer bewust wilt worden van je eigen kwaliteiten en talenten. Bovendien kun je bij ons terecht wanneer je door ziekte of letsel je huidige baan niet kunt behouden en je dus op zoek moet naar een ander baan.

Loopbaanbegeleiding Hengelo

In diverse gevallen kan loopbaanadvies in Hengelo een goed idee zijn om weer nieuwe inzichten te krijgen. Soms weet je niet meer hoe je verder moet in je carrière en loop je vast. Op dat moment heb je iemand nodig die je de juiste begeleiding geeft. Wij kunnen je daarmee helpen. Ben je wellicht op een dood spoor met je baan en weet je niet wat je verder moet? Of wil je totaal wat anders, maar weet je nog niet precies wat? In deze gevallen kan de Sollicitatie Specialist je helpen om alles weer duidelijk te krijgen.

Voordelen sollicitatie specialist

Wij staan voor de volgende kernwaarden:

  • Respect
  • Vertrouwen
  • Creativiteit
  • Kwaliteit
Top