Loopbaancoaching hengelo

Loopbaancoach & Loopbaanbegeleiding Hengelo

Ben jij klaar
voor een nieuwe stap?

Met loopbaanbegeleiding in Hengelo laat ik het goud weer in jou schitteren!

Je bent een gedreven professional die niet meer met plezier naar het werk gaat. Je gaat met tegenzin, want misschien is je werk wel een sleur geworden. Je wordt niet gehoord of gezien en onvoldoende gewaardeerd. Je loopt al te lang met dit knagende gevoel rond. Je weet dat het nu tijd wordt om voor jezelf te gaan staan, om jezelf op waarde te schatten en er voor te gaan. Je weet dat je een baan wilt die bij je past, waarbij je als een vis in het water voelt, waarbij je je creativiteit kwijt kan en waarin jij kan laten zien wat je waard bent.

Je weet welke richting je op wilt, maar niet wat de volgende stap is. Kies dan voor een loopbaancoach.

Als coach help ik jou om de eerste stap naar een nieuwe uitdaging te zetten!

Want je wilt toch fluitend naar je werk en met veel energie thuis komen? Je wilt toch stralen en met veel werkplezier en werkgeluk van toegevoegde waarde zijn? Jij bent Goud waard, toch? Begin met investeren in jezelf!

Loopbaanbegeleiding

Ja, ik wil loopabaancoaching

Hoe werkt een loopbaancoach?

We starten met een gratis GOUD-sessie. In deze sessie kijken we waar jij tegenaan loopt en met welke vragen jij actief aan de slag wilt. Het is belangrijk dat jij in jezelf wilt investeren en dat jij echt stappen wilt zetten.

Bij loopbaancoaching hoef je niet altijd weg bij je werkgever.  Ook intern zijn er carrière mogelijkheden. Mogelijk zoek je naar meer werkgeluk. En misschien wil je echt wel iets anders. Mogelijk werk je al lange tijd voor één bedrijf. Je bent ontzettend goed in je werk, maar hoe verkoop je dat bijvoorbeeld aan een andere werkgever? Samen ontdekken we wat jou passie is en wat jouw talenten zijn. Je geloof in je eigen kunnen, zodat jij jezelf krachtig presenteert, zowel intern of bij een toekomstig bedrijf.

Na het traject met mij als loopbaancoach sta jij volledig in je eigen kracht. Het goud schittert in jou en jij bent klaar voor dé stap in jouw carrière!

Loopbaancoach Hengelo en solliciteren

Wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) baan krijg je altijd te maken met sollicitatieprocedures. Of dit nu is vanuit een werkzoekende positie, vanuit een gedwongen situatie of vanuit onvrede over je huidige functie: je zult altijd moeten solliciteren.

Als loopbaancoach help ik je met het zetten van de juiste stappen in je loopbaan. Naast loopbaancoach ben ik ook Sollicitatie Specialist en help ik je hoe je jezelf het beste succesvol kan presenteren en hoe je jezelf goed kan voorbereiden voor een sollicitatiegesprek.

Zoek je loopbaanadvies in Hengelo? Dat kan bij Margreet Jonker. Margreet geeft je advies om richting te geven aan je loopbaan en verdere ontwikkeling.

loopbaancoach hengelo

Lees hier het succesverhaal van loopbaancoaching

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met Loopbaancoaching

“Samen met Margreet heb ik een koers kunnen uitstippelen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?.
Margreet is professioneel en niet te zakelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze voelt precies aan waar je vastloopt en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot antwoorden/ oplossingen komt.
Een aanrader, voor zowel individuen als groepen!”

Referentie

“Ik heb Margreet leren kennen als een professionele loopbaancoach / begeleider voor mijn loopbaan. Ik was niet de makkelijkste klant daar er 2 richtingen aan mij trokken naar het vinden van leuke baan. 1 ervan was mijn ervaring op het bedrijfsbureau en anderzijds de drive om iets te betekenen voor mensen. Ook heeft zij een meer waarde aan mij gegeven op het gebied van mijn zelfvertrouwen. Een sterk aan te bevelen een open / spontane gezellige coach met kennis over loopbaanbegeleiding.”

Referentie

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend! Meer weten? Neem contact op met Margreet!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil loopabaancoaching