TOPcoach, Loopbaancoach & Bedrijfscoach

topcoach

Persoonlijke groei inspireert mij!

Ik ga graag uit van jouw mogelijkheden als een bedrijfscoach en TOPcoach. Dat wat je wél kan en waarvan je hart sneller gaat kloppen. Met een coach bereik je het GOUD in jou!

Ik breng mensen én dus jou, graag in beweging en laat je op een gezonde manier naar jezelf kijken. Het is als het ware een ontmoeting met jezelf. Dat is volgens mij de belangrijkste ontmoeting die je kunt hebben. Want ik geloof dat alles daaruit voortkomt: weten wat je wilt, succes hebben in wat je doet, en leven in gezondheid, welzijn en geluk.

Mijn ervaring als TOPcoach, loopbaancoach en bedrijfscoach

In mijn werk als TOPcoach, loopbaancoach en bedrijfscoach zie ik jou meer ‘mens’ worden. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je gaat staan voor wie je bent. Je voelt je weer waardevol en trots. Ik haal het goud in jou weer naar boven.
Goud is een duurzame grondstof en zit in ons allemaal. Het is alleen verstopt en verstoft. Het is voor mij een voorrecht om mensen én ook jou, te coachen. Veranderingen kun je een ander niet opleggen. Veranderen kan jij alleen zelf. En natuurlijk kun je daarbij geholpen worden, daar ben ik voor. Ik kan je helpen met stappen zetten.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van coachingloopbaanbegeleidingoutplacement en solliciteren. In de jaren 80 heb ik aan de wieg gestaan van de oprichting van verschillende sollicitatieclubs in Nederland. Daarna heb ik jaren als re-integratiecoach gewerkt. Ook deskundigheidsbevordering aan professionals en methodiekontwikkeling behoren tot mijn expertise.

Ervaring met ontslag

Bij twee werkgevers heb ik een reorganisatie en een faillissement meegemaakt en daar heb ik ervaren hoe het is om ongewenst gedwongen ontslagen te worden. Een heftige periode. Ik heb zelf ondervonden dat zo’n situatie van afgeschreven of afgedankt zijn, ook nieuwe kansen met zich mee kan brengen. In 2010 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en is mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling nog meer tot z’n recht gekomen.
Nu achteraf ben ik blij met mijn ontslag, want anders was ik mogelijk niet voor mezelf begonnen. En daar ben ik nu heel blij mee.

Kernwoorden die mij uniek maken

Mijn levenswijsheid en ervaringsgerichtheid maken dat ik ben wie ik ben. Natuurlijk heb ik alle kenmerken die een goede coach moeten hebben, zoals vertrouwen, integer, open, persoonlijk en warm.

Wat mij eigen maakt is dat ik sportief, creatief én ondernemend ben. Dat ik doelgericht én resultaatgericht ben. Tevens ben ik lief én ook heel zakelijk en zal daarin ook kwetsbaar kunnen zijn.
Ik draai niet om de hete brij heen, ik zeg hoe het is. Ik raak je in de kern en geef daarin dan ook praktische handvatten om verdere stappen te zetten. Bewustwording is een rode draad in mijn werkwijze.

Mijn missie als bedrijfscoach en TOPcoach

Margreet Honker

Ik houd er van om mensen op een inspirerende manier het beste uit zichzelf te halen en te doen wat ze echt willen. Ik word daar als TOPcoach blij van en dat heeft zijn weerslag op de ander. Ik zet mensen in beweging en help ze om het goud in zichzelf te ontdekken. Ik neem ze mee op zoek naar hun innerlijke kracht, zodat ze een sterkere versie van zichzelf worden en weer gaan schitteren. Dan kunnen ze doorgroeien naar een uitzonderlijk niveau van functioneren.

Ik wil er vanuit mijn hart, er zijn voor de ander, en zo om zoveel mogelijk mensen hun potentie te laten leven, zodat de aarde mooier wordt.
Ik geloof er in dat in ieder mens goud aanwezig is en het is mijn missie om bij ieder mens het goud naar boven te toveren, zodat iedereen kan doen waarvoor die op aarde gekomen is en uiteindelijk de wereld mooier wordt.

Mijn levensmotto zou ik omschrijven als:
“Ik help mensen om meer ‘zon’ ofwel ‘GOUD’ in hun leven te zien en de kracht daarvan te voelen. Ik help mensen om meer in verbinding met zichzelf te komen en met anderen opdat er een meer vreedzamer wereld ontstaat. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!”

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met dé TOPcoach uit Hengelo. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreek ik graag de mogelijkheden.

Margreet in de media

werkgeluk

Margreet Jonker

Heb je vragen?