TOPcoach & Loopbaancoach

topcoach

Persoonlijke groei inspireert mij!

Als TOPcoach geloof ik in jouw mogelijkheden en het potentieel dat in jou en je bedrijf schuilt. Ik ben er om je te helpen het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen. Met een coach aan je zijde bereik je het GOUD in jou!

Ik breng mensen, inclusief jou, graag in beweging en laat je op een gezonde manier naar jezelf kijken. Het is als het ware een ontmoeting met jezelf. Dat is volgens mij de belangrijkste ontmoeting die je kunt hebben. Want ik geloof dat alles daaruit voortkomt: weten wat je wilt, succes hebben in wat je doet, en leven in gezondheid, welzijn en geluk.

Professionele TOPcoach & loopbaancoach voor maximaal Succes

Als TOPcoach & loopbaancoach zie ik mensen meer tot hun recht komen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en durven te staan voor wie ze echt zijn. Ze voelen zich weer waardevol en trots. Ik help jou ook om het goud in jezelf te (her)ontdekken.

Goud is een waardevolle grondstof die in ons allemaal aanwezig is, maar soms verstopt en verwaarloosd raakt. Het is een voorrecht voor mij om mensen, inclusief jou, te coachen. Hoewel veranderingen niet van buitenaf kunnen worden opgelegd, kun je zelf veranderen. Natuurlijk kun je daarbij wel hulp krijgen, en daar ben ik voor. Ik kan je begeleiden bij het nemen van stappen.

Met jarenlange ervaring op het gebied van coachingloopbaanbegeleidingoutplacement en solliciteren ben ik goed toegerust om je te ondersteunen. In de jaren 80 heb ik een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van verschillende sollicitatieclubs in Nederland. Daarna heb ik jarenlang als re-integratiecoach gewerkt. Ook deskundigheidsbevordering aan professionals en methodiekontwikkeling behoren tot mijn expertise.

Ervaring met ontslag

Ik heb zelf ervaren hoe het is om gedwongen ontslagen te worden tijdens een reorganisatie en een faillissement bij twee van mijn werkgevers. Het was een intense periode. Ik heb ontdekt dat een situatie van afgeschreven of afgedankt zijn ook nieuwe kansen met zich mee kan brengen. In 2010 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap, waardoor mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling nog sterker tot uiting is gekomen.

Nu achteraf ben ik blij met mijn ontslag, omdat het me de mogelijkheid heeft geboden om voor mezelf te beginnen. En daar ben ik nu heel gelukkig mee.

Kernwoorden die mij uniek maken

Mijn levenswijsheid en focus op ervaring maken mij wie ik ben. Natuurlijk bezit ik alle eigenschappen die een goede coach nodig heeft, zoals vertrouwen, integriteit, openheid, persoonlijkheid en warmte.

Wat mij eigen maakt, is dat ik sportief, creatief én ondernemend ben. Ik ben zowel doelgericht als resultaatgericht. Tevens ben ik lief én ook heel zakelijk, en zal daarin ook kwetsbaar kunnen zijn. Ik draai niet om de hete brij heen, ik zeg hoe het is. Ik raak je in de kern en geef je praktische handvatten om verdere stappen te zetten. Bewustwording is een rode draad in mijn werkwijze.

Mijn missie als TOPcoach

Margreet Honker

Mijn missie is om mensen op een inspirerende manier te helpen het beste uit zichzelf te halen en te doen wat ze werkelijk willen. Als TOPcoach geeft het mij vreugde en heeft het een positieve invloed op anderen wanneer zij hun potentieel benutten. Ik breng mensen in beweging en help ze hun innerlijke kracht te vinden, zodat ze een krachtigere versie van zichzelf worden en weer kunnen stralen. Hierdoor kunnen ze op een uitzonderlijk niveau functioneren en doorgroeien.

Het is mijn diepe wens om er voor anderen te zijn en zoveel mogelijk mensen te helpen hun potentieel te verwezenlijken, zodat de wereld mooier wordt. Ik geloof dat er in ieder mens een schat aan goud aanwezig is, en het is mijn missie om dat goud naar boven te halen, zodat iedereen kan doen waarvoor hij of zij op aarde is gekomen. Op die manier wordt de wereld een mooiere plek.

Mijn levensmotto zou ik omschrijven als: “Ik help mensen om meer ‘zon’ ofwel ‘GOUD’ in hun leven te zien en de kracht daarvan te voelen. Ik help mensen om meer in verbinding met zichzelf te komen en met anderen, zodat er een meer vreedzame wereld ontstaat. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!”

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met dé TOPcoach uit Hengelo. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreek ik graag de mogelijkheden om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Bij mij krijg je kun je gebruik maken van een gratis GOUD sessie, je krijgt waardevolle informatie en professionele begeleiding. Ik bekijk samen met jou wat dit traject voor jou en je bedrijf kan betekenen. Geen enkel bedrijf kan groeien door alleen te werken, dus laten we samen aan de slag gaan. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen.

Ik bied je deze kans, grijp hem met beide handen aan. Ik sta voor je klaar. Hoe klinkt dat? Door aan de slag te gaan met een coach, geef je jezelf en je bedrijf de beste kans op succes en groei.

Samen kunnen we aan de slag om jouw doelen te verwezenlijken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken aan een goed en succesvol traject.

Margreet in de media

werkgeluk

Margreet Jonker

Heb je vragen?