topcoach

TOPcoach en bedrijfscoach Margreet Jonker

Persoonlijke groei inspireert mij!

Ik ga graag uit van jouw mogelijkheden. Dat wat je wél kan en waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Ik breng mensen én dus jou, graag in beweging en laat je op een gezonde manier naar jezelf kijken. Het is als het ware een ontmoeting met jezelf. Dat is volgens mij de belangrijkste ontmoeting die je kunt hebben.
Want ik geloof dat alles daaruit voortkomt: weten wat je wilt, succes hebben in wat je doet, en leven in gezondheid, welzijn en geluk.

Mijn ervaring als TOPcoach

In mijn werk als TOPcoach zie ik jou meer ‘mens’ worden. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je gaat staan voor wie je bent. Je voelt je weer waardevol en trots. Ik haal het goud in jou weer naar boven.
Goud is een duurzame grondstof en zit in ons allemaal. Het is alleen verstopt en verstoft. Het is voor mij een voorrecht om mensen én ook jou, te coachen. Veranderingen kun je een ander niet opleggen. Veranderen kan jij alleen zelf. En natuurlijk kun je daarbij geholpen worden, daar ben ik voor. Ik kan je helpen met stappen zetten.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van coaching, loopbaanbegeleidingoutplacement en solliciteren. In de jaren 80 heb ik aan de wieg gestaan van de oprichting van verschillende sollicitatieclubs in Nederland. Daarna heb ik jaren als re-integratiecoach gewerkt. Ook deskundigheidsbevordering aan professionals en methodiekontwikkeling behoren tot mijn expertise.

Ervaring met ontslag

Bij twee werkgevers heb ik een reorganisatie en een faillissement meegemaakt en daar heb ik ervaren hoe het is om ongewenst gedwongen ontslagen te worden. Ik heb zelf ondervonden dat zo’n situatie ook nieuwe kansen met zich mee kan brengen. In 2010 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en is mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling nog meer tot z’n recht gekomen.

Mijn missie als TOPcoach en bedrijfscoach

Margreet Honker

Ik houd er van om mensen op een inspirerende manier het beste uit zichzelf te halen en te doen wat ze echt willen. Ik word daar als TOPcoach blij van en dat heeft zijn weerslag op de ander. Ik zet mensen in beweging en help ze om het goud in zichzelf te ontdekken. Ik neem ze mee op zoek naar hun innerlijke kracht, zodat ze een sterkere versie van zichzelf worden en weer gaan schitteren. Dan kunnen ze doorgroeien naar een uitzonderlijk niveau van functioneren.

Mijn levensmotto zou ik omschrijven als:
“Ik help mensen om meer ‘zon’ ofwel ‘GOUD’ in hun leven te zien en de kracht daarvan te voelen. Ik help mensen om meer in verbinding met zichzelf te komen en met anderen opdat er een meer vreedzamer wereld ontstaat. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!”

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreek ik graag de mogelijkheden.

Margreet Jonker