Wat zijn de kosten voor coaching?

Begin met investeren in jezelf, je bent het waard!

re-integratie

Kosten coaching?

Natuurlijk krijg ik de vraag: “En wat zijn de kosten voor een coach traject?”.

Laat ik je vertellen dat het niet gaat om wat het ‘kost’ maar dat het gaat om een investering. Een investering in jezelf. Jij gaat groeien en jezelf verder ontwikkelen en daar wordt in geïnvesteerd.

Ik werk zelf niet in uurtje / factuurtje. Ik werk alleen maar in trajecten. Als je bij me komt met een (coach) vraag, dan is dat iets wat al langer speelt, wat niet van de ene op de andere dag over is en opgelost is. Meestal gaat het om een gedragsverandering, welke wat tijd vraagt.

Ik werk dan ook vaak in trajecten van 3 á 4 maanden of 6 maanden en soms langer. Het gaat er om dat wat je leert en waar je bewust van wordt, om dat in de dagelijkse praktijk te implementeren. Vandaar dat ik graag je ontwikkelingen volg in jouw traject.

Ook het aantal gesprekken bepaal jij zelf. Meestal spreken we elkaar in het begin wekelijks, daarna wordt het vaak om de twee weken en zo bouwen we het af naar behoefte. Je mag zo vaak afspreken als jij wilt in het traject.

De investering die ik vraag voor de trajecten variëren van 1500 tot 4000 euro. Ik maak onderscheid of je mij particulier benadert en het zelf moet betalen of dat de werkgever in je investeert.

En wat ik weet uit ervaring is dat deze investering zich dubbel en dwars terug verdient. Het levert alleen maar op. Want jij bent Goud waard!

Alles nog eens op een rijtje:

  • Een coach traject is altijd maatwerk en zal op jou als persoon worden afgestemd
  • Eén persoonlijke begeleider; één aanspreekpunt, namelijk Margreet Jonker
  • Persoonlijke coachsessies (niet gelimiteerd; in het begin zeer frequent, daarna afbouwend en naar behoefte)
  • Een coachsessie duurt per keer max. 1 ½ uur
  • De frequentie van de gesprekken vindt in overleg met jou plaats
  • Er zijn mogelijkheden voor tussentijdse telefonische- en mailcontacten
  • De gesprekken vinden plaats in Hengelo of in overleg met jou elders
  • Duur van het traject is (mits onvoorziene omstandigheden) vanaf startdatum 3 á 4 of 6 maanden of wat individueel wordt afgesproken
  • Investering varieert van 1500 tot 4000 euro (voor bedrijven ex BTW).

Heb je nog vragen?

Neem contact met me op of maak een afspraak voor een gratis  intakegesprek. In dit gesprek kan ik je precies vertellen wat je nodig hebt en wat ik je kan bieden.

Of vraag een gratis GOUD sessie aan en laat je inspireren en ontdek wat je volgende stap is…

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker
Heb je vragen?