Solliciteren
kan je leren!

“De sollicitatie specialist helpt jou
zelfverzekerd en succesvol naar een nieuwe baan!"

Sollicitatie coach en specialist

Zelfverzekerd en succesvol naar een nieuwe baan

 • Ben je al lange tijd aan het solliciteren, maar heb je nog steeds geen succes?
 • Voel jij je onzeker en weet je niet hoe jij jezelf krachtig presenteert?
 • Weet je niet wat je kan doen om jezelf te onderscheiden?
 • Vind je jezelf ‘verkopen’ en dus presenteren moeilijk?

 

Als sollicitatiecoach help ik jou zelfverzekerd en succesvol naar een nieuwe baan!

Solliciteren kan je leren! Solliciteren betekent jezelf goed voorbereiden, onderscheidend presenteren en op een ontspannen manier het sollicitatietraject instappen.

 

Solliciteren en presenteren

Solliciteren is in feite niets anders dan jezelf presenteren op de arbeidsmarkt. Je moet jezelf kunnen verkopen, dit doe je bijvoorbeeld al in je sollicitatiebrief en natuurlijk op sollicitatiegesprek.

Een goede sollicitatietraining biedt dat je je kunt presenteren en dus jezelf kan “verkopen”. Elke werkgever op de arbeidsmarkt is regelmatig op zoek naar personeel. Je moet hem ervan kunnen overtuigen dat je de geschikte persoon bent voor de vacature. Dat je diegene bent die hem helpt het probleem van de nog niet ingevulde functie op te lossen. Je kunt het realiseren door je goed voor te bereiden, jezelf te onderscheiden, en vooral door ontspannen en met overtuiging een sollicitatieprocedure in te stappen.

Als coach help ik jou in een 1-op-1 sollicitatietraining met jouw vragen.

Stap voor stap leer jij hoe je vol enthousiasme en zelfvertrouwen die nieuwe baan verovert. Je doet veel kennis over jezelf op en gaat op zoek naar jouw passie en talenten. Samen zoeken we naar het Goud in jou, zodat jij weer gaat schitteren. Want hoe meer jij schittert, hoe meer vertrouwen jij uitstraalt. En dat is wat bedrijven willen zien!

Ik werk graag met het thema Goud. Want jij hebt veel goud in je en je bent goud waard!

 

JA, ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

 

 

Hoe werkt de sollicitatie specialist?

In een oriënterend telefonisch gesprek vertel jij waar je tegenaan loopt en bij welke vragen jij hulp nodig hebt. In de individuele sollicitatie training krijg jij duidelijk wat je wensen zijn en wat je wilt. Je leert wat jij onbewust uitstraalt, waardoor het nog niet is gelukt.

Sollicitatie specialist

Heb je vragen over:

 • hoe je aan passende vacatures komt?
 • hoe je positief opvalt?
 • hoe je een CV maakt dat overtuigt?
 • hoe je een sollicitatiebrief schrijft waarmee je wordt uitgenodigd?
 • hoe je een telefoongesprek met de recruiter voert?
 • en hoe je een ontspannen en overtuigend sollicitatiegesprek voert?

 

Jij bepaalt met welke vragen jij aan de slag gaat!

De training “Solliciteren en Presenteren”, is uiterst leerzaam, motiverend, soms confronterend én vooral: succesvol!

 

Praktische informatie Sollicitatietraining

De sollicitatiebegeleiding is een 1-op-1 traject dat aan de hand van jouw situatie – dus op maat – wordt samengesteld. Ik werk individueel met je. Jij bepaalt mede welke onderwerpen aan bod komen.

De gesprekken vinden plaats bij mij op kantoor in Hengelo of in overleg elders. Het sollicitatietraject duurt gemiddeld 3 maanden.

 • Wil je weten of deze sollicitatietraining iets is voor jou?
 • Wil je meer informatie over wat dit sollicitatietraject voor jou kan betekenen?
 • Maak een afspraak met mij als sollicitatie specialist en ontdek het goud in jou?

 

Ja, ik wil dat de sollicitatie-specialist mij helpt!

Ja, ik wil contact

Bel mij op 06 17 00 89 84 of gebruik onderstaand formulier:

Klik hier voor het contactfomulier

Sollicitatie Tips

(Ik denk hier aan een slider met een aantal verschillende tips)

 • Een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae (CV) zijn nooit standaard. Schrijf je sollicitatiebrief en CV altijd gericht op de functie en het bedrijf.
 • Weet wie je bent en waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. Weet minimaal 3 sterke en 3 zwakke punten van jezelf te vertellen.
 • Zorg voor een goede 1e indruk; deze maak je maar één keer. Denk aan goede handdruk, zelfvertrouwen uitstralen, duidelijk communiceren e.d..
 • Voorbereiden! Laat zien en horen dat je informatie hebt opgezocht over functie en bedrijf. Hiermee toon je interesse. Ook op sollicitatiegesprek zijn bijna alle vragen voorspelbaar … dus voor te bereiden.
 • Zorg voor de juiste kleding, passend bij de functie en bedrijf, als je op sollicitatiegesprek gaat.
 • Doe je niet mooier of beter voor dan je bent. Spreek de waarheid. Ben wel enthousiast en gemotiveerd.

Ervaring met de sollicitatie specialist

“Margreet heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Met een aantal gesprekken heeft ze mij met haar positieve aanpak geïnspireerd en geprikkeld. Ze heeft mij waar nodig in de goede richting gestuurd en diverse bruikbare handvatten aangereikt om mijn doel te kunnen bereiken. De gesprekken waren leerzaam, waardevol (nieuwe inzichten) en het zetje in de rug dat ik nodig had. Waarom zou ik Margreet aanraden? Ze creëerde snel een vertrouwde sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme en positieve houding werken aanstekelijk. Ze is gedreven, gemotiveerd, helpt je oprecht verder en zet daarbij graag een stap extra.”

Bjorn

 

“Donderdag 24 januari heb ik individueel een sollicitatietraining gehad. Een dag later had ik mijn sollicitatiegesprek. Deze ging tot mijn verbazing ontzettend goed. Ik had meer zelfvertrouwen en was er ook trots op om mezelf te presenteren. In het verleden vond ik het eng om iets over mezelf te vertellen; eerder bescheiden en ik klapte dicht. Margreet, dank je voor je intensieve training. Het heeft mij ontzettend geholpen. Je hebt mij laten inzien dat ik trots mag en moet zijn op mezelf!”

Ashna

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Top