Sollicitatie cursus

De sollicitatie specialist helpt jou
succesvol naar een nieuwe baan!

re-integratie
  • Op zoek naar een andere baan?
  • Leuke vacature gezien en moet je nu solliciteren?
  • Weet je niet hoe dat moet en ben je op zoek naar een cursus?

Stop met zoeken, want je hebt het nu gevonden.

Ja, ik wil sollicitatie coaching

Margreet Jonker is dé specialist als het gaat om solliciteren. Ze heeft al meer dan honderden mensen getraind in het solliciteren en presenteren en dat heeft geresulteerd in even zoveel successen. Want na een sollicitatietraining of cursus kan jij je veel beter presenteren aan een nieuwe potentiële werkgever. Je gaat je positiever opstellen, je gaat je meer promoten, met als gevolg dat ze meer je kwaliteiten zien en ze je dus aan willen nemen.

  • Wil je positief opvallen?
  • Wil je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek?
  • Wil je de concurrentie achter je laten?

Volg dan een sollicitatietraining bij Margreet Jonker!

Wat leer je in een sollicitatie cursus?

Je gaat je als sollicitant begeven op de arbeidsmarkt. En net als op een gewone markt komen vraag en aanbod bij elkaar. Jij bent het aanbod en de werkgever is de vraag.
Het gaat om jou, om het aanbod. Ofwel Wie ben jij? En wat heb jij te bieden aan talenten, kwaliteiten, successen en ervaringen. Dit alles gaan we ontdekken.

Want solliciteren is te leren en is dus voor te bereiden. (Bijna) alles wat een werkgever op sollicitatiegesprek wil weten, kun je van te voren voorbereiden. Het is bijna voorspelbaar.

Maar natuurlijk moet je eerst wel op sollicitatiegesprek komen. Dat vraagt om een goede 1e indruk. Dat kan door een telefoongesprek vooraf én natuurlijk door een goede motivatiebrief en een goed Curriculum Vitae.

Dit alles en nog veel meer behandel ik in een cursus.

Concrete voorbeelden van vragen die we vaak krijgen

Marlous:
Ik ben sinds kort werkloos. Ik heb wel gesprekken gehad maar heb niet veel zelfvertrouwen en straal dit ook niet uit. Ik wil weer sprankeling in mijn ogen krijgen. En natuurlijk wil ik vol zelfvertrouwen weer een nieuwe baan.

Kees:
Ik was blij dat ik op gesprek mocht, maar de zenuwen nemen mij over en hierdoor vergeet ik al mijn teksten ofwel klap dicht. Wat kan ik hier aan doen?

Sylvia:
Na mijn eerste baan (al 26 jaar) moet ik nu weer solliciteren? Ik heb nog nooit een motivatiebrief geschreven en ook geen sollicitatiegesprekken meer gevoerd. Het maakt mij erg onzeker. Kan je mij helpen?

Individueel of in een groep?

Ik lever maatwerk en dat doe ik dus individueel met je. Je krijgt een op maat gerichte training. Ik kijk wat je exact nodig hebt en pas daar het traject op aan.
Allereerst krijg je een GOUDsessie. Dit vormt het startpunt voor onze samenwerking.

De trajecten die ik bied duren gemiddeld 3 maanden. Je krijgt in het begin wekelijkse begeleiding, zodat je alles goed kan toepassen. Later kunnen we de wekelijkse sessies afbouwen naar behoefte. Natuurlijk is het doel het vinden van een passende baan.

Dit traject is een investering van jezelf in de toekomst.

Alle mensen die je voorgingen hebben de baan gevonden die ze wilden. Ze hebben geïnvesteerd in zichzelf en de kosten terug verdiend door het vinden van een passende baan en vaak met veel meer salaris.

Wanneer start de cursus?

Omdat ik individueel met je werk, kan je altijd én op elke dag van de week met mij starten.
Ik maak altijd ruimte in mijn agenda voor gratis GOUD-sessies en dus voor nieuwe klanten. En als we besluiten om een traject te starten, dan kijken we beiden in de agenda wanneer het uitkomt. Geen wachtlijst, je bent meteen aan zet!

 

contact

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil sollicitatie coaching

Heb je vragen?