startversneller

Bedrijfscoaching en
Business coaching

€ 1.000,00 subsidie voor ondernemers in Overijssel en Gelderland.
Dit bedrag ligt klaar voor jou!

Business coaching voor iedere ondernemer

  • Ben jij ondernemer uit OVerijssel of Gelderland en ben je max 5 jaar ingeschreven bij de KVK?
  • Wil je een boost maken met je onderneming?
  • Ben je ambitieus en wil je meer groeien in je ondernemerschap?
  • Wil jij naar meer succes en zichtbaarheid?

Kies dan voor bedrijfscoaching van Margreet Jonker! Ik coach je graag naar de volgende stap, naar de TOP en laat je het GOUD in jezelf ontdekken.

Al jaren coach ik succesvol mensen naar een hoger level, naar meer zelfvertrouwen, naar meer mens én ondernemer.

Omdat je een full-time (startende) ondernemer bent is er voor jou een voucher beschikbaar tot € 1.000  voor een coach- en/of trainingstraject. Alvast een mooie investering in jezelf.

Elk business coaching traject bij mij is maatwerk én dus gericht op jouw situatie.

Maak een afspraak met me of meld je rechtstreeks aan bij de Startversneller.

startversneller

startversnellerInterne link

Ja, ik wil bedrijfscoaching

Bel mij op 06 17 00 89 84 of gebruik onderstaand formulier:

Klik hier voor het contactformulier

Over Margreet – business coaching specialist

Outplacement HengeloMargreet is business coaching en de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Ervaringen van klanten

“Margreet heeft mij bij de zoektocht naar de “next step” erg goed geholpen. Mij ging het vooral om het hebben van een klankbord. Dat kan ze prima zijn; luisteren, vragen en doorvragen. Elke sessie was weer waardevol, omdat je sterker die “confrontaties” ingaat. Tijdens het gehele traject was Margreet sterk betrokken en speelde flexibel in op mijn persoonlijke behoeft van het moment. Natuurlijk moet je het zelf allemaal doen maar de “gouden-touch” van Margreet heeft mij zeker geholpen om de aansluiting met de markt met succes te vinden.”

Fred

“Een ondernemer is ook maar een mens. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Waardoor je ‘vast loopt’. Margreet is een goede en nuchtere coach die samen met jou de dingen op een rijtje zet en duidelijkheid schept. Hierdoor krijg je weer positieve energie en jij je weer voor de volle 100% kunt richten op het ondernemer zijn”.

Ebel-Jan

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Top