Business coach voor ZZP’ers: 3 tips om te groeien als ondernemer

Business coach voor ZZP’ers: 3 tips om te groeien als ondernemer

business coachGroeien als ondernemer? Ik help je er als business coach voor ZZP-ers graag mee op weg. Voor starters en voor ondernemers die zichzelf graag opnieuw willen uitvinden. Klaar om te groeien en om dat te blijven doen, zodat je jouw grenzen keer op keer kunt verleggen.

3 tips om te groeien

Wat is ervoor nodig om te groeien? Haal het maximale uit je klanten, benut de kracht van sociale media en blijf verbinden en netwerken. Het zijn dé manieren om te groeien:

  • Haal het maximale uit klanten
  • Benut de kracht van sociale media
  • Blijf verbinden en netwerken

Haal het maximale uit klanten

Een klant naar tevredenheid geholpen? Dan begint het pas. Laat zien dat je daadwerkelijk betrokken bent, door na te gaan of je de klant nog ergens anders mee van dienst kan zijn. Begrijp de wensen van de klant en speel daar op in. Nu, over een paar maanden of een jaar later.

Het is vele malen makkelijker om een bestaande klant opnieuw iets te verkopen dan een nieuwe klant te overtuigen iets af te nemen. Benut de warme relatie die je al met een klant hebt, zodat je als ondernemer kunt groeien. Een belangrijke les die ik als business coach voor ZZP-ers ook zelf leerde, waardoor ik jou er nu mee kan helpen.

Benut de kracht van sociale media

In het digitale tijdperk waarin we leven lijkt iedereen een podium te kunnen grijpen. De concurrentie is enorm en jij moet je staande zien te houden.

Tegelijkertijd bieden de sociale media enorme kansen. Benut de kracht daarvan, bijvoorbeeld door tevreden klanten daar aan het woord te laten. Of door innovaties te delen, net als kennis die je hebt vergaard. Laat zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied. Handige tips van mij als business coach voor ZZP-ers, waarmee ik je graag help te groeien.

Blijf verbinden en netwerken

Niets zo inspirerend als nieuwe mensen leren kennen. Andere ondernemers en potentiële klanten. Waarvan je het misschien niet zou verwachten, maar die met een omweg uiteindelijk bij je terecht komen. Zorg ervoor dat je blijft verbinden en netwerken, om zoveel mogelijk anderen te leren kennen. Hoe groter het netwerk, hoe makkelijker het op den duur wordt om de lijntjes te verbinden en flink te groeien.

Groeien met een business coach voor ZZP-ers

Groeien met jouw onderneming en benieuwd hoe ik je daarmee kan helpen? Ik zorg er als Startversneller en Business Coach voor dat ik de kansen voor je in kaart breng, waarna jij de juiste stappen kunt zetten.

En heb je specifieke vragen voor mij als business coach in Hengelo en omgeving? Neem contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top