Samen op zoek
naar het goud in jou!

“Outplacementtraject met persoonlijke aandacht die gericht is op jouw groei én nieuwe kansen!"

Outplacement Hengelo

Mogelijkheden en nieuwe kansen

Ben je op zoek naar een andere baan, omdat het bedrijf waar jij voor werkt gaat reorganiseren? Of ben je noodgedwongen op zoek naar een andere functie, omdat je in een arbeidsconflict bent geraakt? Dan biedt een outplacementtraject uitkomst. Met het outplacementtraject richt ik me op jouw groei en nieuwe kansen voor jou!

Een outplacementtraject brengt veel onzekerheid en negatieve emoties met zich mee. Het voelt voor jou als een bedreiging, en dat mag ook! Gelukkig biedt een outplacementtraject ook vele mogelijkheden en nieuwe kansen. Het levert vaak een baan op die beter bij jou past. Ik hoor vaak: “Had ik dit maar jaren eerder gehad”.

Hoe werkt een outplacementtraject?

In een outplacementtraject draait het om jou en jouw talenten. We beginnen met een gratis GOUD-sessie met als doel duidelijk krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een goede klik is ontzettend belangrijk! Daarom vind ik het van belang dat jij je goed en veilig voelt bij mijn aanpak.

Het belangrijkste is dat jij op een goede manier afscheid neemt van je oude werkplek. Want dan pas kan je het loslaten en kan je verder. Dan ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor jou!

Je start met een zelfonderzoek en krijgt inzicht in jouw eigen talenten en kwaliteiten. Je (her)ontdekt wat jouw passie is en motieven zijn. Samen gaan we op zoek naar het goud in jou! Ik laat het goud weer in jou schitteren. Je krijgt duidelijk wie je bent, wat je kan en wat je altijd al had willen doen.

Daarna gaan we samen aan de slag om een nieuwe baan te vinden die bij jou past. Een baan waarin jij jouw talenten in zet en kan schitteren! Een onderdeel van het outplacementtraject is de sollicitatietraining. Je krijgt alle begeleiding van mij die jij nodig hebt om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden die echt bij jou past.

Praktische informatie outplacement

Het outplacementtraject is een 1-op-1 traject dat aan de hand van jouw situatie wordt samengesteld. Jij bepaalt welke onderwerpen aan bod komen. Het outplacementtraject duurt gemiddeld 6 maanden.

JA, ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

Ja, ik wil contact

Bel mij op 06 17 00 89 84 of gebruik onderstaand formulier:

Klik hier voor het contactformulier

Ervaringen van klanten

“Door omstandigheden ben ik zonder werk komen te zitten. Mijn vorige werkgever had mij aangeboden om een outplacementtraject te volgen. Hier door ben ik in contact gekomen met Sollicitatie-specialist. De begeleiding is fantastisch. Ze helpen je ook buiten de afspraken om als dat nodig is. Ik heb er veel van opgestoken en kon het toepassen in het zoeken naar een baan. Inmiddels is dat gelukt. Het is echt het steuntje in de rug die je soms nodig hebt. Margreet, bedankt!”

Corine

 

“In augustus heb ik bij Margreet de individuele sollicitatietraining doorlopen. Deze sessie heb ik als prettig mogen ervaren. Er is mij op een veilige en leerzame manier een spiegel voorgehouden die mij kritisch heeft leren kijken naar mijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Het is belangrijk om jezelf te leren presenteren, daar heeft deze sessie zeker toe bijgedragen. Met de nodige tips en tools ben ik vertrokken om vol vertrouwen mijn sollicitatieprocedure in te gaan. Deze training kan ik zeker aanraden als je je kansen op de arbeidsmarkt wilt optimaliseren!”

Joeri

Over Margreet

Outplacement HengeloMargreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Outplacement kan nodig zijn vanwege diverse redenen. Je kan op zoek zijn naar een andere baan vanwege een reorganisatie, een arbeidsconflict of natuurlijk een heel andere reden. Wij hebben jarenlange ervaring in op maat gesneden outplacement begeleiding. Alles gebeurt bij ons op persoonlijke wijze.

Outplacement Hengelo

Outplacement geeft een verandering waar vaak veel onzekerheid en emotie bij komt kijken. Wat veel mensen vergeten is dat outplacement in Twente ook nieuwe kansen en mogelijkheden kan bieden. Het komt regelmatig voor dat het een mooiere baan in een prettige werkomgeving oplevert. Het doel van onze outplacementtrajecten is het bewust maken van je talenten, vaardigheden en capaciteiten. Hierdoor kunnen we deze inzetten in het vinden van een nieuwe passende baan.

Outplacement bij Margreet Jonker in Hengelo, de Sollicitatie Specialist

  • Persoonlijke aandacht
  • Gericht op groei en ontwikkeling
  • Gericht op bewustzijn
  • Nieuwe kansen

Hoe gaan we te werk?

Wij werken samen met je naar het vinden van een nieuwe, passende werkplek. Dit doen wij altijd op een doelmatige en resultaatgerichte manier. We vinden het belangrijk dat er op een goede manier afscheid genomen wordt van de oude werkplek. Hier moet zowel het bedrijf als de voormalige werknemer een zo goed mogelijk gevoel aan overhouden. Het is hierbij van belang om goed en duidelijk naar elkaar te communiceren. Op deze manier hoeft er niemand in de toekomst schade van te ondervinden.

Middels een zelfonderzoek verkrijg je inzichten in je eigen kracht, kwaliteiten, talenten, passies en motieven. Je krijgt duidelijk wie je bent, wat je kunt en wat je nu eigenlijk echt wilt. Hierdoor heb je tools in handen om gerichter te gaan solliciteren. Vervolgens gaan wij aan de slag om een passende nieuwe baan voor jou te vinden.

Meer informatie over outplacement in Hengelo?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over onze werkwijze of als je nog vragen hebt.

Top