re-integreren

Outplacement begeleiding
in Hengelo

Persoonlijke aandacht
gericht op jouw groei én
nieuwe kansen!

Van grauw vooruitzicht naar glimmend GOUD

 • Op zoek naar een andere baan vanwege reorganisatie?
 • Speuren naar een andere functie vanwege een arbeidsconflict?
 • Weg bij je werkgever met een vaststellingsovereenkomst?
 • Baan om andere reden kwijt?

Ik, Margreet Jonker, help je dankzij mijn outplacementbureau in Hengelo, Enschede en omstreken. Samen vinden we het GOUD in jou en laten we je weer glimmen.

outplacement

Ja, ik wil outplacement

Waarom outplacement begeleiding in Hengelo en wat bereik je?

Met mijn outplacementbureau krijg je uitzicht op een nieuwe baan die beter bij je past. Hoe dat komt? Samen richten we ons via een outplacementtraject op jouw groei en nieuwe kansen. Daar gaat wel wat aan vooraf. De meeste mensen die mijn hulp inschakelen kampen met veel onzekerheid en negatieve emoties. Begrijpelijk, weggaan uit je vertrouwde werkomgeving voelt als een bedreiging.

Gelukkig weet ik uit eigen ervaring dat bedreigingen ook de weg naar nieuwe mogelijkheden opent. En nieuwe kansen. Met als resultaat? Meestal een baan waar jij helemaal op je plek bent. Vaak hoor ik na afloop van een outplacementtraject bij mij in Hengelo: ‘Had ik dit maar jaren eerder gedaan.’ Dat gun ik ook jou. Zet daarom de eerste stap via een gratis GOUD-sessie (zie hieronder) en begin met je ontdekkingsreis.

Zo werkt hét outplacement bureau

Jouw eventuele outplacementtraject bestaat uit 4 onderdelen:

 1. Gratis GOUD-sessie
 2. Afscheid nemen van oude werkplek en loslaten
 3. Zelfonderzoek naar talenten en kwaliteiten
 4. Sollicitatietraining en ruim baan voor je loopbaan

Hieronder ontdek je meer over deze onderdelen.

1.     Gratis GOUD-sessie

Jouw eventuele outplacementtraject beginnen we met een gratis GOUD-sessie; mijn zelfontwikkelde manier om samen te ontdekken hoeveel GOUD je in je hebt. Én te bewijzen dat je GOUD waard bent. Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach weet ik namelijk dat persoonlijke aandacht jou succes oplevert. Die persoonlijke aandacht voor jou en je talenten staat in de GOUD-sessie dan ook voorop.

Dankzij die GOUD-sessie ontdek je ook wat mijn outplacement jou persoonlijk gaat opleveren. Je ervaart dan bovendien of we een klik hebben; een belangrijke graadmeter voor jouw succes. Want als jij je goed en veilig bij mij en mijn aanpak voelt, krijg je meer drive om het beste in jezelf naar boven te halen. Ervaar het zelf tijdens de gratis GOUD-sessie.

2. Afscheid nemen en loslaten

Wat nodig is voor je nieuwe toekomst? Dat je je verleden, je oude werkplek loslaat. Daarom geven we aandacht aan een goede manier van afscheid nemen van je oude werkplek. Dát geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden in je loopbaan!

3. Zelfonderzoek naar talenten en kwaliteiten

Dankzij zelfonderzoek krijg je vervolgens inzicht in je eigen talenten en kwaliteiten. Daarbij (her)ontdek je jouw passie en drijfveren: jouw GOUD! Als je dat eenmaal (weer) hebt, krijg je duidelijk in beeld wie je bent, want je kunt en wat je altijd al wilde doen.

4. Sollicitatietraining en ruim baan voor je loopbaan

Met het inzicht uit het zelfonderzoek heb jij het handvat om je GOUD weer te laten glimmen in een baan die bij je past. Want als je weet wat je kunt en wilt, weet je ook wat je moet zoeken. Vanuit mijn bureau in Hengelo krijg je daarbij persoonlijke sollicitatietraining. En verder alle outplacement begeleiding die jij nodig hebt om snel jouw beste baan ooit te vinden.

Lees hier het succesverhaal van iemand die outplacement volgde

Wat je verder wilt weten: praktische info

 • Wat: Outplacementtraject op maat, samengesteld aan de hand van jouw situatie
 • Hoe: Outplacement krijg je van mij via een 1-op-1 traject
 • Wie: Jij beslist wat we aanpakken
 • Hoe lang: Outplacementtraject duurt gemiddeld 6 maanden
 • Kosten: Meestal betaalt je werkgever (staat vaak in je vaststellingsovereenkomst)

Mijn sollicitatietips op Radio Haarlem

Wil je eerst eens wat handige sollicitatietips horen die ik als loopbaancoach voor je heb? En gevoel krijgen bij mij? Luister hieronder dan naar mijn radio-uitzending bij Haarlem 105.

Meer weten?

Ontdekken of mijn outplacementbegeleiding bij jou past? Of wat mijn outplacementtraject voor jou betekent? Reserveer een gratis GOUD-sessie en je komt er snel achter.

 

 

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

De klant vraagt aan outplacement bureau Margreet Jonker

Outplacementcoach gezocht
“Mijn huidige functie komt te vervallen in verband met sluiting van een deel van het bedrijf. Ik werk daar al 20 jaar met veel plezier.

Nu ben ik pre boventallig en moet ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik weet niet meer zo veel van solliciteren en zo. Graag wil ik ondersteuning in wat ik kan en wil en daar een passende leuke en dienstverlenende baan in vinden.”

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil outplacement

Open chat
Heb je vragen?