outplacement bureau margreet jonker in hengelo

Outplacement begeleiding
in Hengelo

Outplacementtraject met persoonlijke aandacht
die gericht is op jouw groei én nieuwe kansen!

Samen op zoek naar het goud in jou!

  • Ben je op zoek naar een andere baan, omdat het bedrijf waar jij voor werkt gaat reorganiseren?
  • Of ben je noodgedwongen op zoek naar een andere functie, omdat je in een arbeidsconflict bent geraakt?
  • Of krijg je om een andere reden een vaststellingsovereenkomst en verlaat je het bedrijf?
  • Of ….?

Ja, ik wil outplacement begeleiding

Wat de reden ook is een outplacementbureau biedt uitkomst. Met een outplacementtraject bij mij, richt ik me op jouw groei en nieuwe kansen voor jou!

Een outplacement brengt veel onzekerheid en negatieve emoties met zich mee. Het voelt voor jou als een bedreiging, en dat mag ook! Gelukkig biedt outplacementbegeleiding ook vele mogelijkheden en nieuwe kansen. Het levert vaak een baan op die beter bij jou past. Ik hoor vaak: “Had ik dit maar jaren eerder gehad”. En dit gun ik jou dus ook.

Hoe werkt een outplacement bureau?

In een outplacementtraject draait het om jou en jouw talenten. We beginnen met een gratis GOUD-sessie met als doel duidelijk krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik werk graag met het thema Goud. Want jij hebt veel goud in je en je bent goud waard!

Mijn jarenlange ervaring als outplacementbureau heeft mij geleerd dat persoonlijke aandacht tot succes leidt. Een goede klik is ontzettend belangrijk! Daarom vind ik het van belang dat jij je goed en veilig voelt bij mijn aanpak. Vandaar kom eerst persoonlijk kennis maken!

Via een vaststellingsovereenkomst is je arbeidsovereenkomst ontbonden. Van belang in een outplacementtraject is ook dat jij op een goede manier afscheid neemt van je oude werkplek. Want dan pas kan je het loslaten en kan je verder. Dan ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor jou!

Je start met een zelfonderzoek en krijgt inzicht in jouw eigen talenten en kwaliteiten. Je (her)ontdekt wat jouw passie is en motieven zijn. Samen gaan we op zoek naar het goud in jou! Ik laat het goud weer in jou schitteren. Je krijgt duidelijk wie je bent, wat je kan en wat je altijd al had willen doen.

Daarna ga je aan de slag om een nieuwe baan te vinden die bij jou past. Een baan waarin jij jouw talenten in zet en kan schitteren! Een onderdeel van het outplacementtraject is de individuele sollicitatietraining. Je krijgt alle outplacement begeleiding van mij die jij nodig hebt om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden die echt bij jou past.

Praktische informatie over outplacement in Hengelo

​De outplacementbegeleiding is een 1-op-1 traject dat aan de hand van jouw situatie – dus op maat – wordt samengesteld. Ik werk individueel met je. Jij bepaalt mede welke onderwerpen aan bod komen. Het outplacementtraject duurt gemiddeld 6 maanden.
In de meeste gevallen vergoedt de werkgever de kosten van een outplacement, zoals in de vaststellingsovereenkomst is aangegeven.

  • Wil je weten of deze outplacementbegeleiding iets is voor jou?
  • Wil je meer informatie over wat dit outplacementtraject voor jou kan betekenen?
  • Kom langs en ontdek het goud in jou!

outplacement begeleiding

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is naast outplacement specialist ook loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil outplacement begeleiding