werkervaring

Outplacement begeleiding
in Hengelo

Outplacement traject met persoonlijke aandacht
die gericht is op jouw groei én nieuwe kansen!

Met een outplacement traject samen op zoek naar het goud in jou!

  • Ben je op zoek naar een andere baan, omdat het bedrijf waar jij voor werkt gaat reorganiseren?
  • Of ben je noodgedwongen op zoek naar een andere functie, omdat je in een arbeidsconflict bent geraakt?
  • Of krijg je om een andere reden een vaststellingsovereenkomst en verlaat je het bedrijf?
  • Of is er een andere reden waarom jij je baan kwijt raakt?

Ja, ik wil outplacement

Wat de reden ook is, een outplacement bureau biedt uitkomst voor een nieuwe baan die beter bij jouw past. Met een outplacementtraject bij mij, richt ik me op jouw groei en nieuwe kansen voor jou!

Outplacement brengt veel onzekerheid en negatieve emoties met zich mee. Het voelt voor jou als een bedreiging, en dat mag ook! Gelukkig biedt outplacement ook vele mogelijkheden en nieuwe kansen. Het levert vaak een baan op die beter bij jou past. Ik hoor vaak: “Had ik dit maar jaren eerder gehad”. En dit gun ik jou dus ook. Zet daarom gerust de eerste stap naar GOUD.

Hoe werkt hét outplacement bureau in Hengelo?

In een outplacement traject draait het om jou en jouw talenten. We beginnen met een gratis GOUD-sessie met als doel duidelijkheid krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik werk graag met het thema GOUD en daarop baseer ik mijn gegeven sessies. Want jij hebt veel goud in je en je bent goud waard!

Mijn jarenlange ervaring als coach heeft mij geleerd dat persoonlijke aandacht tot succes leidt. Een goede klik is ontzettend belangrijk! Daarom vind ik het van belang dat jij je goed en veilig voelt bij mijn aanpak. Vandaar kom eerst persoonlijk kennis maken!

Via een vaststellingsovereenkomst is je arbeidsovereenkomst ontbonden. Van belang in een outplacementtraject is ook dat jij op een goede manier afscheid neemt van je oude werkplek. Want dan pas kan je het loslaten en kan je verder. Dan ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor jou in je loopbaan!

Je start met een zelfonderzoek en krijgt inzicht in jouw eigen talenten en kwaliteiten. Je (her)ontdekt wat jouw passie is en motieven zijn. Samen gaan we op zoek naar het goud in jou! Ik laat het goud weer in jou schitteren. Je krijgt duidelijk wie je bent, wat je kan en wat je altijd al had willen doen.

Daarna ga je aan de slag om een nieuwe baan te vinden die bij jou past. Een baan waarin jij jouw talenten in zet en kan schitteren! Een onderdeel van het outplacementtraject is de individuele sollicitatietraining. Je krijgt alle outplacement begeleiding van mij die jij nodig hebt om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden die echt bij jou past.

Lees hier het succesverhaal van outplacement

Praktische informatie

​De outplacementbegeleiding is een 1-op-1 traject dat aan de hand van jouw situatie – dus op maat – wordt samengesteld. Ik werk individueel met je. Jij bepaalt mede welke onderwerpen aan bod komen. Het outplacementtraject duurt gemiddeld 6 maanden.
In de meeste gevallen vergoedt de werkgever de kosten van een outplacement, zoals in de vaststellingsovereenkomst is aangegeven.

  • Wil je weten of deze outplacementbegeleiding iets is voor jou?
  • Wil je meer informatie over wat dit outplacementtraject voor jou kan betekenen?
  • Kom langs en ontdek het goud in jou!

 

Radio Haarlem

Beluister onderstaande radio uitzending van Haarlem 105, waarin ik diverse sollicitatie tips geef uit ervaring als loopbaancoach.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is naast outplacement specialist ook loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil outplacement