Ervaringen van gebruikers

Esther

“Samen met Margreet heb ik een koers kunnen uitstippelen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?. Margreet is professioneel en niet te zakelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze voelt precies aan waar je vastloopt en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot antwoorden/ oplossingen komt. Een aanrader, voor zowel individuen als groepen!”

Bjorn

“Margreet heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Met een aantal gesprekken heeft ze mij met haar positieve aanpak geïnspireerd en geprikkeld. Ze heeft mij waar nodig in de goede richting gestuurd en diverse bruikbare handvatten aangereikt om mijn doel te kunnen bereiken. De gesprekken waren leerzaam, waardevol (nieuwe inzichten) en het zetje in de rug die ik nodig had. Waarom zou ik Margreet aanraden? Ze creëerde snel een vertrouwde sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme en positieve houding werken aanstekelijk. Ze is gedreven, gemotiveerd, helpt je oprecht verder en zet daarbij graag een stap extra”.

Joeri

“In augustus heb ik bij Margreet de individuele sollicitatietraining doorlopen. Deze sessie heb ik als prettig mogen ervaren. Er is mij op een veilige en leerzame manier een spiegel voorgehouden die mij kritisch heeft leren kijken naar mijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Het is belangrijk om jezelf te leren presenteren, daar heeft deze sessie zeker toe bijgedragen. Met de nodige tips en tools ben ik vertrokken om vol vertrouwen mijn sollicitatieprocedure in te gaan. Deze training kan ik zeker aanraden als je je kansen op de arbeidsmarkt wilt optimaliseren!”

Corine

“Door omstandigheden ben ik zonder werk komen te zitten. Mijn vorige werkgever had mij aangeboden om een outplacementtraject te volgen. Hier door ben ik in contact gekomen met Sollicitatie-specialist. De begeleiding is fantastisch. Ze helpen je ook buiten de afspraken om als dat nodig is. Ik heb er veel van opgestoken en kon het toepassen in het zoeken naar een baan. Inmiddels is dat gelukt. Het is echt het steuntje in de rug die je soms nodig hebt. Margreet, bedankt!”

Ashna

“Donderdag 24 januari heb ik individueel een sollicitatietraining gehad. Een dag later had ik mijn sollicitatiegesprek. Deze ging tot mijn verbazing ontzettend goed. Ik had meer zelfvertrouwen en was er ook trots op om mezelf te presenteren. In het verleden vond ik het eng om iets over mezelf te vertellen; eerder bescheiden en ik klapte dicht. Margreet, dank je voor je intensieve training. Het heeft mij ontzettend geholpen. Je hebt mij laten inzien dat ik trots mag en moet zijn op mezelf!”

Bob

“In juli heb ik de training Solliciteren en Presenteren gevolgd die werd verzorgd door Margreet Jonker. Door Margreet wordt het beste uit jezelf gehaald, door jezelf na te laten denken over je eigen kunnen. Zelfs de talenten waar je niet bewust van bent komen er uit. Ik heb het als zeer positieve en sprankelende training  ervaren, waar ik veel voordeel van zal krijgen. Solliciteren wordt nu vast een stuk minder “eng”.

Sandra

“Voor Achmea, divisie Zorg & Gezondheid, heb ik Margreet ingehuurd voor het geven van trainingen Solliciteren en LinkedIn voor een groep medewerkers die mogelijk hun baan verliezen als gevolg van reorganisatie. De ervaringen zijn heel positief! De medewerkers hebben aangegeven er echt iets aan te hebben en dat het ook erg boeiende trainingen zijn. Je wordt gemotiveerd om tijdens de trainingen met jezelf aan de slag te gaan. Ook na de trainingen zijn de meeste medewerkers nog steeds actief bezig met hun profiel op LinkedIn of passé ze zaken toe in hun CV of sollicitatiebrief. Het is zeker aan te raden om deze trainingen bij Sollicitatie Specialist  te volgen. Je komt er enthousiast en met een rugzak vol info, tips en adviezen uit! Met dank”.

Heb je vragen?