TOPcoach:
een topper worden

Samen jouw passies &
talenten vinden!

topcoaching

TOPcoaching voor als je je geremd voelt

Je voelt je nu misschien even geen topper. Dat kan allerlei redenen hebben. Zoals:

 • Je kreeg een slechte beoordeling en gaat met tegenzin naar je werk.
 • Je houdt veel ballen in de lucht en ervaart onrust.
 • Je loopt op je tenen of de lat ligt veel te hoog en je zoekt betere balans tussen werk en privé.
 • Je zoekt een sparringpartner voor je onderneming.

Toch schuilt er (nog steeds) een topper in jou. Ik, TOPcoach Margreet Jonker, help je om die (weer) te vinden.

Beter op weg dankzij mij als TOPcoach

Een TOPcoach is iemand die Ter zake kundig, Ondernemend en Professioneel werkt. Wat dat voor jou betekent? Dat je snel helder inzicht krijgt in je eigen situatie. Belangrijk, want alleen dan lukt het je om keuzes te maken die echt bij je passen. Immers, jij bent jezelf, uniek, dus anders dan anderen. Vertel me daarom wat je anders wilt of waar je mee aan de slag wilt. Dan help ik je op weg.

Van ontwikkelen als professional tot persoonlijke weerstand opsporen om verder te groeien – jij hebt het in je; ik help je het eruit te halen.

starter

Zo werkt een TOPcoach

Je krijgt eerst een gratis GOUD-sessie. Daarin kijken we tegen welke zaken je aanloopt en wat je anders wilt. Het enige wat ik hierbij van je vraag? Om in jezelf te (durven) investeren. Dus om de deuren in je gevoel en verstand open te zetten. Zo kan ik naar ‘binnen’ en daarna een voorstel doen om je naar buiten te begeleiden; op weg naar een prettiger toekomst.

Jouw GOUD vinden & laten schitteren

We sporen daarbij waar nodig je talenten en passies op: de dingen waar je blij van wordt, het GOUD dat in jou zit. Daarbij hou ik je tijdens de TOPcoaching een spiegel voor. Welk gedrag laat je onbewust zien? Ik help je met dit en meer om jouw kracht te vinden en te gebruiken. Zodat je weet wat je wilt en hoe je daar stap voor stap komt. Met vertrouwen in jezelf. Zo laat jij binnenkort je GOUD (weer) schitteren.

Wil jij echt vooruit? Dan krijg je al mijn enthousiasme en hulp, zo vaak als jij nodig vindt.

TOPcoaching al wandelend

Vind je het lastig om te praten, jezelf open te stellen? Of letterlijk stappen te zetten op je nieuwe weg? Vraag mij dan als wandelcoach. Samen gaan we dan letterlijk de natuur in. Voor veel mensen werkt dit prettiger. Want:

 • je neemt letterlijk afstand en kijkt met een frisse blik naar jezelf
 • je ordent je gedachten makkelijker
 • je praat buiten makkelijker over je gevoel
 • stiltes (mét dierengeluiden) voelen mooi in plaats van ongemakkelijk
 • je kijkt om je heen naar de natuur in plaats van ‘doordringend’ naar elkaar
 • je voelt dat je letterlijk stappen vooruit zet naar je toekomst

Onderweg praten we over wat we tegenkomen; vaak prachtige symbolen (metaforen) van wat je in het leven tegenkomt. De buitenlucht en de beweging helpen je sneller anders naar die dingen te kijken.

wandelcoaching

TOPcoaching voor (startende) ondernemers

Waarom trek jij als ondernemer niet de juiste klanten? Waarom haal jij niet de juiste opdracht binnen? Gebruik jij je talenten wel genoeg of durf je geen stappen te zetten? Dat help ik je te ontdekken. Zodat je daarna vol zelfvertrouwen gaat doen wat bij jou en je bedrijf past. En zodat je dit zichtbaar gaat doen en hierdoor succes aantrekt!

Wijze lessen die je krijgt

Zelf liep ik vóór mijn ondernemerschap aan tegen afwijzingen, reorganisatie, faillissement van werkgevers én de hardnekkige overtuiging dat ik het toch niet alleen kon. Wat dit opleverde? Wijze lessen en werk dat ik inmiddels al jaren vol passie doe. Dit gun ik jou ook. Daarom deel ik mijn wijze lessen graag met jou tijdens business coaching.

Lees hier het succesverhaal van een bedrijf dat mij als topcoach inschakelde.

Starter? Ga sneller

Ben je starter, dan wacht er 1000 euro subsidie op jou om mijn TOPcoaching te volgen. Kijk hiervoor op startversneller.

Start met TOPcoaching & ontdek het GOUD in jou!

Word ‘gouddelver’ in je eigen lichaam en geest. Neem nu contact op voor een gratis GOUD-sessie en ga op weg naar jouw gouden schittering.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met TOPcoaching

“Margreet beheerst de vaardigheid om je kwaliteiten zichtbaar te maken, mits jij jezelf hiervoor openstelt. Dit doet ze op een inspirerende, betrokken en tevens plezierige werkwijze. Voor mij werkte dit verhelderend en bevestigend, dit alles kwam ten goede van mijn eigenwaarde. Wil jij voor onze huidige werkmaatschappij een solide fundament worden/zijn, ga naar Margreet.”

Martin
Martin

“Ik stond op een kruispunt en wist even niet hoe het verder moest… Margeet heeft mij door middel van inzicht weer geholpen aan uitzicht. Ze komt snel tot de kern van de zaak: door het analyseren van mijn uitspraken en daar de kernwoorden uit te halen, maakte zij me duidelijk hoe ik naar mezelf kijk en dat ik meer respect mag hebben voor mezelf. De nieuwe inzichten met betrekking tot mijn focus, zorgen ervoor dat ik mij nu rustiger voel en meer op mezelf vertrouw.”

Nolly
Nolly

“Margreet heb ik leren kennen als een echte professional. Ze luistert goed, confronteert, maakt je bewust, stelt de juiste vragen, is kritisch, geeft inzichten en komt daarnaast met prima suggesties. Ze verstaat de kunst van het doorvragen. Ze weet snel tot de kern door te dringen. Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren en kan haar van harte aanbevelen. Zij is een positieve, invoelende, oprechte en warme persoonlijkheid, Margreet geeft energie. Het principe “what you see is what you get” is op haar van toepassing en ze is in mijn optiek met recht een TOP coach.”

Theo
Theo

Veel gestelde vragen over Topcoaching

Wat is coaching?

Coaching helpt om antwoorden te vinden op diverse vragen. Ik als coach ben gespecialiseerd in het helpen van met name werkenden om de juiste stappen te bedenken en om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, plezier, voldoening, welzijn en balans te realiseren.
Coaching is gericht op het actuele functioneren, je krijgt inzicht in je eigen situatie. Van hieruit word je in staat gesteld om eigen keuzes te maken en om te gaan met nieuwe situaties.

Doel van coaching is dat aan jouw hulpvraag wordt gewerkt, dat het verhelderend werkt, dat je welzijn geoptimaliseerd wordt en dat je beter gaat functioneren. Je leert de juiste keuzes te maken om zo door te groeien naar een excellent niveau van functioneren.

Wat is Topcoaching?

Voel je jezelf niet helemaal TOP? Loopt het niet helemaal op het werk zoals je wilt?
Als TOPcoach* help en begeleid ik je om snel en helder inzicht te krijgen in je (werk) situatie. Je (her)ontdekt je passie en talenten; je gaat vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken; ofwel snel ben jij weer die topper en ontdekt het goud in jezelf én ga je ook voor goud!

*Ter zake, Ondernemend en Professioneel

Hoe ziet een TOPcoach traject eruit?

In de intake zijn natuurlijk een aantal thema’s aan de orde gekomen. Vanuit de huidige situatie wordt gekeken naar de gewenste situatie.

Doel blijft om inzicht te krijgen in wie je bent als mens en als werknemer en om je kwaliteiten en talenten te (her)ontdekken en deze dusdanig in te gaan inzetten om te gaan bereiken wat je echt wilt.

Natuurlijk kom je de belemmeringen tegen én je uitdagingen. Belangrijk in coaching is dat je je patronen ziet en dat je die kan gaan doorbreken, zodat je meer in je kracht staat en dat je b.v. werkgeluk en werkplezier hervindt.

Wat zijn de resultaten na TOPcoaching?

Na afloop van een TOPcoaching traject heb je o.a.:

 • Inzicht in de persoonlijke situatie
 • Meer bewustwording van eigen handelen
 • Inzicht in eigen communicatie
 • Helderheid in en mogelijkheden tot veranderen
 • Inzicht in eigen acceptatieproces
 • Vanuit het NU een visie op de toekomst
 • Meer zelfvertrouwen
 • Helderheid over ontwikkelpunten
 • Balans in werk en privé
 • Meer werkplezier en -geluk
 • Inzicht in de keuzes die gemaakt kunnen worden.

De klant vraagt aan Margreet

Topcoach gezocht
“Sinds kort ben ik vervangend teamleider. Dit vind ik aan de ene kant leuk, maar aan de andere zie ik elke keer er tegen op. (ben altijd uitdagingen met verantwoordelijkheid uit te weg gegaan). Ik loop tegen het punt aan, dat ik te weinig zelfvertrouwen heb. Merk dit in mijn relatie, maar ook bijvoorbeeld op de werkvloer.
Ik wil graag sterker in mijn schoenen staan en het zelfvertrouwen uit mijzelf halen en niet afhankelijk zijn van anderen. Dit laatste is echt voor mij de rode draad van alles.”

“Ik werk al een paar jaar voor hetzelfde bedrijf, en ben steeds verder geklommen in de organisatie.  Nu heb ik een functie met veel verantwoordelijkheid. Op zich zijn ze tevreden over mij. Maar ik ga elke morgen met lood in mijn schoenen naar het werk. ik sleep me door de dag heen. Ik ben niet gelukkig op mijn werk. Ik vraag mezelf af:  ‘hoe word ik het nu wel?’ en ‘wat kan ik veranderen?’, wat ik wil daar niet weg.”

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker
Heb je vragen?