topcoaching

Met mijn TOPcoach
een topper worden

Samen jouw passies &
talenten vinden!

TOPcoaching voor als je je geremd voelt

Je voelt je nu misschien even geen topper. Dat kan allerlei redenen hebben. Zoals:

  • Je kreeg een slechte beoordeling en gaat met tegenzin naar je werk.
  • Je houdt veel ballen in de lucht en ervaart onrust.
  • Je loopt op je tenen of de lat ligt veel te hoog en je zoekt betere balans tussen werk en privé.
  • Je zoekt een sparringpartner voor je onderneming.

Toch schuilt er (nog steeds) een topper in jou. Ik, TOPcoach Margreet Jonker, help je om die (weer) te vinden.

Beter op weg dankzij mij als TOPcoach

Een TOPcoach is iemand die Ter zake kundig, Ondernemend en Professioneel werkt. Wat dat voor jou betekent? Dat je snel helder inzicht krijgt in je eigen situatie. Belangrijk, want alleen dan lukt het je om keuzes te maken die echt bij je passen. Immers, jij bent jezelf, uniek, dus anders dan anderen. Vertel me daarom wat je anders wilt of waar je mee aan de slag wilt. Dan help ik je op weg.

Van ontwikkelen als professional tot persoonlijke weerstand opsporen om verder te groeien – jij hebt het in je; ik help je het eruit te halen.

starter

Zo werkt een TOPcoach

Je krijgt eerst een gratis GOUD-sessie. Daarin kijken we tegen welke zaken je aanloopt en wat je anders wilt. Het enige wat ik hierbij van je vraag? Om in jezelf te (durven) investeren. Dus om de deuren in je gevoel en verstand open te zetten. Zo kan ik naar ‘binnen’ en daarna een voorstel doen om je naar buiten te begeleiden; op weg naar een prettiger toekomst.

Jouw GOUD vinden & laten schitteren

We sporen daarbij waar nodig je talenten en passies op: de dingen waar je blij van wordt, het GOUD dat in jou zit. Daarbij hou ik je tijdens de TOPcoaching een spiegel voor. Welk gedrag laat je onbewust zien? Ik help je met dit en meer om jouw kracht te vinden en te gebruiken. Zodat je weet wat je wilt en hoe je daar stap voor stap komt. Met vertrouwen in jezelf. Zo laat jij binnenkort je GOUD (weer) schitteren.

Wil jij echt vooruit? Dan krijg je al mijn enthousiasme en hulp, zo vaak als jij nodig vindt.

 

TOPcoaching al wandelend

Vind je het lastig om te praten, jezelf open te stellen? Of letterlijk stappen te zetten op je nieuwe weg? Vraag mij dan als wandelcoach. Samen gaan we dan letterlijk de natuur in. Voor veel mensen werkt dit prettiger. Want:

  • je neemt letterlijk afstand en kijkt met een frisse blik naar jezelf
  • je ordent je gedachten makkelijker
  • je praat buiten makkelijker over je gevoel
  • stiltes (mét dierengeluiden) voelen mooi in plaats van ongemakkelijk
  • je kijkt om je heen naar de natuur in plaats van ‘doordringend’ naar elkaar
  • je voelt dat je letterlijk stappen vooruit zet naar je toekomst

Onderweg praten we over wat we tegenkomen; vaak prachtige symbolen (metaforen) van wat je in het leven tegenkomt. De buitenlucht en de beweging helpen je sneller anders naar die dingen te kijken.

wandelcoaching

TOPcoaching voor (startende) ondernemers

Waarom trek jij als ondernemer niet de juiste klanten? Waarom haal jij niet de juiste opdracht binnen? Gebruik jij je talenten wel genoeg of durf je geen stappen te zetten? Dat help ik je te ontdekken. Zodat je daarna vol zelfvertrouwen gaat doen wat bij jou en je bedrijf past. En zodat je dit zichtbaar gaat doen en hierdoor succes aantrekt!

Wijze lessen die je krijgt

Zelf liep ik vóór mijn ondernemerschap aan tegen afwijzingen, reorganisatie, faillissement van werkgevers én de hardnekkige overtuiging dat ik het toch niet alleen kon. Wat dit opleverde? Wijze lessen en werk dat ik inmiddels al jaren vol passie doe. Dit gun ik jou ook. Daarom deel ik mijn wijze lessen graag met jou tijdens business coaching.

Lees hier het succesverhaal van een bedrijf dat topcoaching inschakelde.

Starter? Ga sneller

Ben je starter, dan wacht er 1000 euro subsidie op jou om mijn TOPcoaching te volgen. Kijk hiervoor op startversneller.

Start met TOPcoaching & ontdek het GOUD in jou!

Word ‘gouddelver’ in je eigen lichaam en geest. Neem nu contact op voor een gratis GOUD-sessie en ga op weg naar jouw gouden schittering.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met TOPcoaching

“Margreet ingeschakeld voor een van mijn collega’s die problemen ervoer in het werk. Het hoge tempo van veranderingen in de branche was hiervan de voornaamste oorzaak. In een aantal maanden tijd heeft Margreet met de collega bereikt dat er een nieuwe weg ingeslagen zal worden waardoor er weer werkplezier in het vooruitzicht ligt.
Complimenten voor de manier waarop en de snelheid waarmee Margreet dit inzicht heeft weten te geven. Ik kan iedereen aanbevelen, als er medewerkers zijn die werk gerelateerde problemen ervaren, de medewerkers door te sturen naar Margreet zodat medewerkers weer gelukkig worden.”

 

Referentie
Rob

“Na mijn coachingstraject bij Margreet sta ik weer fris in m’n werk, sterker nog….ik zit weer volop in ontwikkeling! Dat was voorafgaand aan het traject wel anders. Tijdens de gesprekken met Margreet werd ik hard aan het werk gezet, ze sloot perfect aan en wist me door de juiste vragen en oefeningen te confronteren en stimuleren. Overigens is het effect hiervan niet alleen merkbaar in m’n werk, maar natuurlijk ook daarbuiten. Margreet is een liefhebber van haar vak en is ook nog eens heel erg goed in! Met recht een Topcoach!”

Referentie

“Wat fijn dat ik bij jou mocht zijn
· Je liet mij groeien, inzien wie ik werkelijk ben.
· Loslaten, mogen ontvangen en focus op hetgeen echt van belang is.
· Sterk staan, weten wat je wilt. Jezelf zijn.
· Bij jou durfde ik, je gaf mij ruimte, liet mij groeien
· Ik begon te bloeien … en streef wederom naar de top.
· Jezelf goud waard vinden … dat gun ik iedereen!
· Mijn dank is groot.”

Referentie

De klant vraagt aan Margreet

Topcoach gezocht
“Ik werk al een paar jaar voor hetzelfde bedrijf, en ben steeds verder geklommen in de organisatie. Met sommige functies was het fijn en over een andere functie waar ik íngerold’ was, was ik teleurgesteld. Nu heb ik een functie met veel verantwoordelijkheid.

Op zich zijn ze tevreden over mij. Maar ik ga elke morgen met lood in mijn schoenen naar het werk. ik sleep me door de dag heen. Ik ben niet gelukkig op mijn werk. Ik vraag mezelf af: ‘hoe word ik het nu wel?’ en ‘wat kan ik veranderen?’, wat ik wil daar niet weg.”

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker
Open chat
Heb je vragen?