topcoaching

Als TOPcoach help ik jou
met stappen zetten!

Samen op zoek naar
jouw passies en talenten!

TOPcoach

  • Heb je een slechte beoordeling gehad en ga je met tegenzin naar je werk?
  • Heb je veel ballen in de lucht te houden en ervaar je onrust?
  • Loop je op je tenen of ligt de lat veel te hoog en ben je op zoek naar een goede werk en privé balans?
  • Of zoek je een sparringspartner voor je onderneming?

Als TOPcoach help ik je letterlijk en figuurlik met stappen zetten.

Je krijgt helder inzicht in jouw persoonlijke situatie. Want pas als jij dat helder voor ogen hebt, kan je keuzes maken die echt bij jou passen. Iedereen is anders! Daarom is elke vraag ook anders. Wil jij je verder ontwikkelen op zakelijk gebied? Of wil jij werken aan persoonlijke weerstanden, zodat jij verder kan groeien? Jij bepaalt waar wij mee aan de slag gaan!

businesscoaching

Hoe werkt de TOPcoach?

We starten met een gratis GOUD-sessie. In deze sessie kijken we waar jij tegenaan loopt en met welke vragen jij actief aan de slag wilt. Het is belangrijk dat jij in jezelf wilt investeren en dat jij echt stappen wilt zetten. Na deze sessie zal ik een voorstel doen om te zorgen dat jouw ‘probleem’ wordt opgelost. Resultaatgericht én succesvol. Je krijgt al mijn enthousiasme en hulp zo vaak als jij dat nodig hebt.

We gaan op zoek (voor zover nodig) naar jouw talenten en passies. Waar ben je goed in en waar word je blij van? Samen gaan we op zoek naar het goud in jou! Als TOPcoach spiegel ik jouw onbewuste gedrag en help ik je om door te dringen tot de kern. Na dit traject sta jij volledig in je kracht! Je weet wat je wilt en je zet doelgericht je stappen. Je hebt vertrouwen in jezelf en laat het goud weer schitteren.

Wandelcoach

Wil jij de sessies buiten in de natuur doen? Dat kan! Als wandelcoach ga ik met jou letterlijk de natuur in. We wijken af van de gebruikelijke route. We praten over die dingen die we tegenkomen en gebruiken dat als metafoor. De buitenlucht en het bewegen zorgen dat jij sneller tot nieuwe inzichten komt. Door letterlijk afstand te nemen, kan je met een frisse blik naar jezelf kijken. Mensen die zichzelf moeilijk kunnen uiten, ordenen hun gedachten tijdens het wandelen gemakkelijker. Ook het spreken over gevoelens gaat buiten makkelijker dan binnen.

Dus ook met jou ga ik graag naar buiten en zetten daar de stappen die nodig zijn.

wandelcoaching

(Startende) ondernemers

Al jaren coach ik succesvol mensen naar de volgende stap. Je bent namelijk maar 1 stap verwijderd van je volgende succes.

Ik maak je graag bewust van wat weerhoudt je, welke blokkade zet je neer om bijvoorbeeld niet de juiste klant aan te trekken, of de juiste opdracht binnen te halen? Maak je wel genoeg gebruik van al je kwaliteiten en talenten of ga je naar je angst en onzekerheid, zodat je geen stap hoeft te zetten?

Kortom ik zet je graag in je kracht, zodat je vol zelfvertrouwen gaat doen wat je écht moet doen zodat je je zichtbaar bent en daarmee het succes aantrekt.

Ik spiegel je graag, maar geef ook advies en de handvatten die je nodig hebt in je ondernemerschap, vandaar dat je voor business coaching bij mij aan het goede adres bent.

Ik noem mezelf TOPcoach, omdat ik graag werk aan een sterkere versie van jezelf. Ik zet je in je innerlijke kracht en brengt je naar een excellent niveau van functioneren, naar de TOP.

Ook maak ik graag gebruik van mijn eigen ervaringen, dat wil zeggen lessen uit afwijzingen, reorganisatie en faillissement van werkgevers, van uitstel om mijn eigen onderneming te starten en alle overtuigingen dat ik dat toch niet alleen kon e.d. Wijze lessen, die nodig zijn om uiteindelijk wel de volgende stap te zetten.

Ik doe dit werk vol passie en gun dit jou ook!

Neem contact op en ontdek het goud in jou! Ben je een startende ondernemer kijk dan ook bij de startversneller en zie hoe jij 1000 euro subsidie kan krijgen voor een coachtraject.

Lees hier het succesverhaal van topcoaching

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met TOPcoaching

“Margreet ingeschakeld voor een van mijn collega’s die problemen ervoer in het werk. Het hoge tempo van veranderingen in de branche was hiervan de voornaamste oorzaak. In een aantal maanden tijd heeft Margreet met de collega bereikt dat er een nieuwe weg ingeslagen zal worden waardoor er weer werkplezier in het vooruitzicht ligt.
Complimenten voor de manier waarop en de snelheid waarmee Margreet dit inzicht heeft weten te geven. Ik kan iedereen aanbevelen, als er medewerkers zijn die werk gerelateerde problemen ervaren, de medewerkers door te sturen naar Margreet zodat medewerkers weer gelukkig worden.”

 

Referentie
Rob

“Na mijn coachingstraject bij Margreet sta ik weer fris in m’n werk, sterker nog….ik zit weer volop in ontwikkeling! Dat was voorafgaand aan het traject wel anders. Tijdens de gesprekken met Margreet werd ik hard aan het werk gezet, ze sloot perfect aan en wist me door de juiste vragen en oefeningen te confronteren en stimuleren. Overigens is het effect hiervan niet alleen merkbaar in m’n werk, maar natuurlijk ook daarbuiten. Margreet is een liefhebber van haar vak en is ook nog eens heel erg goed in! Met recht een Topcoach!”

Referentie

“Wat fijn dat ik bij jou mocht zijn
· Je liet mij groeien, inzien wie ik werkelijk ben.
· Loslaten, mogen ontvangen en focus op hetgeen echt van belang is.
· Sterk staan, weten wat je wilt. Jezelf zijn.
· Bij jou durfde ik, je gaf mij ruimte, liet mij groeien
· Ik begon te bloeien … en streef wederom naar de top.
· Jezelf goud waard vinden … dat gun ik iedereen!
· Mijn dank is groot.”

Referentie

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker