Samen op zoek naar
jouw passies en talenten!

“Als topcoach help ik jou letterlijk
en figuurlijk met stappen zetten!”

Heb je een slechte beoordeling gehad en ga je met tegenzin naar je werk? Heb je veel ballen in de lucht te houden en ervaar je onrust? Of ligt de lat veel te hoog en ben je op zoek naar een goede werk en privé balans? Als topcoach help ik jou letterlijk en figuurlijk met stappen zetten.

Je krijgt helder inzicht in jouw persoonlijke situatie. Want pas als jij dat helder voor ogen hebt, kan je keuzes maken die echt bij jou passen. Iedereen is anders! Daarom is elke vraag ook anders. Wil jij je verder ontwikkelen op zakelijk gebied? Of wil jij werken aan persoonlijke weerstanden, zodat jij verder kan groeien? Jij bepaalt waar wij mee aan de slag gaan!

Hoe werkt de topcoach?

We starten met een gratis GOUD-sessie. In deze sessie kijken we waar jij tegenaan loopt en met welke vragen jij actief aan de slag wilt. Het is belangrijk dat jij in jezelf wilt investeren en dat jij echt stappen wilt zetten. Ik stippel het traject voor je uit en stel het aantal sessies voor. Geen verplichte twaalf sessies, maar al mijn enthousiasme en hulp zo vaak als jij dat nodig hebt.

We gaan op zoek naar jouw talenten en passies. Waar ben je goed in en waar word je blij van? Samen gaan we op zoek naar het goud in jou! Als topcoach spiegel ik jouw onbewuste gedrag en help je om door te dringen tot de kern. Na dit traject sta jij volledig in je kracht! Je hebt vertrouwen in jezelf en laat het goud weer schitteren.

Wandelcoach

Wil jij de sessies buiten in de natuur doen? Dat kan! Als wandelcoach ga ik met jou letterlijk de natuur in. We wijken af van de gebruikelijke route. We praten over die dingen die we tegenkomen en gebruiken dat als metafoor. De buitenlucht en het bewegen zorgen dat jij sneller tot nieuwe inzichten komt.

Door letterlijk afstand te nemen, kan je met een frisse blik naar jezelf kijken. Mensen die zichzelf moeilijk kunnen uiten, ordenen hun gedachten tijdens het wandelen gemakkelijker. Ook het spreken over gevoelens gaat buiten makkelijker dan binnen.

Kom langs en ontdek het goud in jou!

 

JA, ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

Ja, ik wil contact

Bel mij op 06 17 00 89 84 of gebruik onderstaand formulier:

Klik hier voor het contactformulier

Ervaringen van klanten

“Margreet heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Met een aantal gesprekken heeft ze mij met haar positieve aanpak geïnspireerd en geprikkeld.
Ze heeft mij waar nodig in de goede richting gestuurd en diverse bruikbare handvatten aangereikt om mijn doel te kunnen bereiken. De gesprekken waren leerzaam, waardevol (nieuwe inzichten) en het zetje in de rug die ik nodig had. Waarom zou ik Margreet aanraden? Ze creëerde snel een vertrouwde sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme en positieve houding werken aanstekelijk. Ze is gedreven, gemotiveerd, helpt je oprecht verder en zet daarbij graag een stap extra.”

Bjorn

“In juli heb ik de training Solliciteren en Presenteren gevolgd die werd verzorgd door Margreet Jonker. Door Margreet wordt het beste uit jezelf gehaald, door jezelf nat e laten denken over je eigen kunnen. Zelfs de talenten waar je niet bewust van bent komen er uit. Ik heb het als zeer positieve en sprankelende training ervaren, waar ik veel voordeel van zal krijgen. Solliciteren wordt nu vast een stuk minder “eng”.”
Bob

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Top