Diensten

Diensten

Ik ben op zoek naar…

Heb je een slechte beoordeling gehad en ga je met tegenzin naar je werk? Heb je veel ballen in de lucht te houden en ervaar je onrust? Loop je op je tenen of ligt de lat veel te hoog en ben je op zoek naar een goede werk en privé balans? Als topcoach help ik je graag om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten.

Lees verder over coaching

Ben je een gedreven professional die niet meer met plezier naar het werk gaat? Word je onvoldoende gewaardeerd en loop je te lang met dit knagende gevoel rond? Weet je welke richting je op wilt, maar niet wat de volgende stap is? Als loopbaancoach help ik je graag om vol vertrouwen de volgende stap in jouw carrière te zetten!

Lees verder over loopbaancoaching

Ben je op zoek naar een andere baan, omdat het bedrijf waar jij voor werkt gaat reorganiseren? Of ben je noodgedwongen op zoek naar een andere functie, omdat je in een arbeidsconflict bent geraakt? Dan biedt een outplacementtraject uitkomst. Met het outplacementtraject richt ik me op jouw groei en nieuwe kansen voor jou!

Lees verder over outplacement

Ben je al lange tijd aan het solliciteren, maar heb je nog geen succes? Voel jij je onzeker en weet je niet hoe jij jezelf krachtig presenteert? Weet je niet wat je kan doen om jezelf te onderscheiden? Als sollicitatie specialist help ik jou zelfverzekerd en succesvol naar een nieuwe baan!

Lees verder over solliciteren

Top