Sollicitatietraining Hengelo:
Sollicitatiegesprek training

Dé sollicitatie specialist uit Hengelo!

re-integratie

Sollicitatietraining in Hengelo met Margreet

Ben je op zoek naar een sollicitatietraining in Hengelo? Dan heb je ons gevonden. De Sollicitatie Specialist staat voor innerlijke bewustwording van je eigen, persoonlijke kwaliteiten. Het is voor ons belangrijk om mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en wat zij daarmee voor zichzelf en hun omgeving kunnen betekenen.

Ja, ik wil sollicitatie coaching

Sollicitatiegesprek trainen met dé sollicitatiecoach

Allereerst heb je een oriënterend en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze sollicitatiecoach in Hengelo. Het is voor ons belangrijk dat er een match is: dat jij je goed voelt in het contact met ons en dat je het als een veilige en vertrouwde omgeving ervaart. Mocht je het gesprek als positief ervaren, dan gaan we samen met je aan de slag.

Onze sollicitatietraining coach staat voor de volgende kernwaarden.

  • De eerste is respect. Wij gaan er vanuit dat iedereen handelt vanuit de beste intenties en dat ieder mens de beste keuzes maakt die op dat moment beschikbaar zijn.
  • De volgende kernwaarde is vertrouwen. We gaan er vanuit dat iedereen het beste resultaat kan behalen door open en eerlijk te zijn over verlangens en belemmeringen.
  • Creativiteit en kwaliteit zijn de laatste twee kernwaarden. Het is bij ons mogelijk om buiten kaders te denken en elke vraag is op zijn beurt weer uniek. Daarom werken wij altijd met maatwerktrajecten.

Bovendien hebben wij oog voor persoonlijke aandacht en zijn wij gericht op het doel waar we succesvolle resultaten mee behalen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je nog vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Margreet

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil sollicitatie coaching

Heb je vragen?