Loopbaanadvies Enschede, Hengelo en Twente

Dé loopbaancoach uit Twente
die jou weer laat schitteren!

Loopbaanbegeleiding hengelo

Ben je op zoek naar een betere weg voor je carrière in Enschede, Hengelo of ergens anders in Twente? Welkom bij onze professionele loopbaancoaching! Werk is een fundamenteel onderdeel van ons leven, maar soms kunnen we vastlopen in een baan die niet meer bij ons past. Onzekerheid over onze loopbaan kan ons parten spelen.

Het is belangrijk om regelmatig je af te vragen:

 • Zit ik nog wel op de juiste plek?
 • Haal ik voldoende uitdaging uit mijn huidige baan?
 • Blijf ik gelukkig met wat ik doe?
 • Is mijn werk nog steeds bevredigend?
 • Wat wil ik eigenlijk echt?
 • En als ik dat weet, hoe zet ik het dan om in realiteit?

Dit zijn allemaal vragen die een loopbaancoach mee helpt te beantwoorden. En met een goed loopbaanadvies kun je heel doelgericht en resultaatgericht de antwoorden vinden, onder andere door je talenten en kwaliteiten (weer) te leren kennen en ze bewust in te zetten.

Loopbaanadvies en loopbaancoaching kan ingezet worden voor o.a.:

 • Een nieuwe baan
 • Om de geschiktheid voor een huidige of toekomstige functie te bepalen
 • Als je het roer om wilt gooien
 • Bij reorganisatie
 • Bij re-integratietrajecten
 • Bij outplacement.

Een loopbaan kan dus in je leven door verschillende redenen wijzigen.

Goed loopbaanadvies geeft inzichten in je capaciteiten, talenten, persoonlijkheid, interesses en ambities. De verkregen inzichten geven uiteindelijk een dusdanig loopbaanadvies waarop je een goede loopbaankeuze kan maken, waar je lang werkplezier aan beleeft.

Ja, ik wil loopabaanadvies

Loopbaanadvies in Enschede, Hengelo en heel Twente

Een loopbaancoach traject is altijd maatwerk. Jouw specifieke loopbaanvraag en doelen staan centraal in het maatwerktraject. Of het nu gaat om een nieuwe baan, het heroriënteren van je huidige loopbaan, of een totale verandering van koers – ik sta voor je klaar.

Als jouw toegewijde loopbaancoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van jouw stappen richting meer zelfvertrouwen, voldoening, welzijn en balans. Gedurende een traject van 4 tot 6 maanden zal ik je persoonlijk begeleiden met behulp van mijn uitgebreide expertise op dit gebied.

Van frequente wekelijkse gesprekken tot een meer geleidelijke afbouw, we passen ons aan jouw tempo aan. En je staat er niet alleen voor – tussendoor bieden we volop ondersteuning via telefoon, e-mail en zelfs Skype.

Wanneer kiezen voor loopbaanadvies?

Wij staan voor je klaar wanneer je huidige baan door een reorganisatie, de economische crisis of door andere omstandigheden komt te vervallen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor loopbaanadvies, wanneer je meer bewust wilt worden van je eigen kwaliteiten en talenten. Bovendien kun je bij ons terecht wanneer je door ziekte of letsel je huidige baan niet kunt behouden en je dus op zoek moet naar een ander baan.

In diverse gevallen kan loopbaanadvies een goed idee zijn om weer nieuwe inzichten te krijgen. Soms weet je niet meer hoe je verder moet in je carrière en loop je vast. Op dat moment heb je iemand nodig die je de juiste begeleiding geeft. Wij kunnen je daarmee helpen. Ben je wellicht op een dood spoor met je baan en weet je niet wat je verder moet? Of wil je totaal wat anders, maar weet je nog niet precies wat? In deze gevallen kan de Sollicitatie Specialist je helpen om alles weer duidelijk te krijgen.

Voordelen van De sollicitatie specialist

Na de intake zal duidelijk worden welke onderdelen ingezet dienen te worden. Het blijft maatwerk en dus zullen de onderdelen specifiek op jou gericht en gemaakt worden, om zo het grootste en beste resultaat te behalen.

In overleg kunnen de volgende loopbaanadvies producten worden ingezet:

 • Gedetailleerde intake
 • Persoonlijk profielanalyse
 • Grondige zelfanalyse met focus op je loopbaanbiografie, kwaliteiten en veranderingsbehoefte
 • Ontdekken van je drijfveren en ambities
 • Verkennen van de arbeidsmarkt via diverse kanalen
 • Aanscherpen van je persoonlijke presentatie
 • Uitgebreide sollicitatieondersteuning, inclusief CV, sollicitatiebrieven en netwerkstrategieën
 • Actieve benadering van de arbeidsmarkt en jobsearch via sociale media, netwerkevenementen en bedrijfsbezoeken

Bereid je voor op een Succesvolle Loopbaanreis met De Sollicitatie Specialist in Enschede, Hengelo en heel Twente!

outplacement bureau margreet jonker in hengelo

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag Gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil loopabaanadvies

Heb je vragen?