De 6 geheimen van het GOUD in jou: een topcoach onthult

De 6 geheimen van het GOUD in jou: een topcoach onthult

topcoachIedereen heeft het in zich: puur GOUD. Van onschatbare waarde, maar ook niet gemakkelijk te vinden. Tenminste, niet voor iedereen. Hoe je het vindt? Door jezelf een aantal belangrijke vragen te stellen. Zes stuks, die je helpen om precies dat te vinden waar jij energie van krijgt en waar je blij van wordt. In je werk, privé of in beiden.

Het geheim van het GOUD in jou help ik graag samen met je te ontrafelen. Door er samen naar op zoek te gaan, aan de hand van 6 belangrijke vragen die ik je zal stellen. Niet allemaal meteen, maar door elkaar om je beter te leren kennen.

Op zoek naar het GOUD in jou

Vanuit het GOUD in jou heb je de kans om jouw passies en talenten in te zetten. Op de juiste manier, voor meer uitdaging in je werk of een goede balans met privé. Door te doen waar je altijd al van droomde en daar bovendien voldoende waardering voor te krijgen. Belangrijke eigenschappen, waar je voor kunt kiezen op het moment dat je het GOUD in jou leert kennen.

Het helpt je onzekerheden weg te nemen en angsten onder ogen te komen. Om er iets aan te doen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Of om ervoor te zorgen dat je minder onrustig, uitgeblust en moe bent. Maar energie ervaart, net als vitaliteit.

Stel jezelf deze vragen

Om het GOUD in jou te vinden maken we gebruik van 6 belangrijke vragen. De geheimen van een topcoach, zoals ik met je in gesprek ga:

  • Wat wil je echt?
  • Waar word je heel blij van?
  • Waar ben je goed in?
  • Wat belemmert jou om dat te doen?
  • Wat is de eerste kleine stap die jij kunt zetten?
  • Welke stappen moet je daarna zetten om je doel te bereiken?

Het zijn deze vragen die ervoor zorgen dat je jezelf beter kunt leren kennen. En dan niet op een zweverige manier, maar gewoon door daar samen over in gesprek te gaan. Zodat je jouw GOUD kunt ontdekken en we er samen voor zorgen dat we dat de vrijheid kunnen geven. De vrijheid om het te ontwikkelen, waardoor het groeit en jij energie krijgt van waar je mee aan de slag gaat.

In gesprek met een topcoach

Benieuwd hoe jij antwoord kunt geven op de 6 belangrijke vragen, die gelden als het geheim van een topcoach? Maak meteen een afspraak voor een gratis GOUD sessie. Ter waarde van €197, waardoor je daarmee meteen een eerste goede stap zet. Gratis en vrijblijvend, om op basis van een persoonlijk gesprek te ontdekken of dit iets voor jou is.

En heb je andere vragen? Geen probleem, neem dan gewoon contact met me op. Ik hoor graag van je.

 

 

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top