Businesscoach met 1.000 euro subsidie: hulp in Overijssel en Gelderland

Gepubliceerd op: 2 augustus 2021

businesscoachSamen met een businesscoach bouwen aan het succes van jouw onderneming? En daarbij bovendien €1.000 cadeau krijgen? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het gelukkig niet.

Ben je minder dan 5 jaar actief als ondernemer, heb je jouw standplaats in Overijssel of Gelderland en zoek je een beetje hulp bij jouw bedrijf of organisatie? De Startversneller verstrekt een subsidie, waarmee je jouw onderneming een kickstart geeft en daarvoor niet alles zelf hoeft te betalen. 

Hulp van een Startversneller businesscoach

Soms kan een Startversneller je helpen het juiste zetje te geven. Er komt waarschijnlijk veel op je af, dus waar liggen de prioriteiten? Wat moet er als eerste gebeuren, wat kun je uit handen geven en hoe zorg je ervoor dat je investeert in de juiste dingen? 

Dit kan best lastig zijn. En soms is het voldoende om er samen over te spreken, met iemand die weet hoe je een bedrijf opbouwt en wat daarbij komt kijken. Daarom zijn er Startversnellers aangewezen, waar ik er één van ben. Ik help je op weg met jouw bedrijf, waarvoor je gebruik kunt maken van de subsidie die er beschikbaar is. Dat scheelt je in ieder geval €1.000 aan kosten, die je daardoor meteen in jouw bedrijf kunt steken.

Loon naar werken

Merk je dat je ondanks alle inzet die je doet nog geen groei ziet in de omzet? Of heb je het idee dat anderen harder groeien, en weet je niet goed waar dat aan ligt? Het zijn herkenbare vragen, waar veel ondernemers mee worstelen. Soms lijkt het van buitenaf of ze alles voor elkaar hebben, terwijl ze net zo goed zoekend zijn als jij.

Wil je een voorsprong op hen nemen? Kies dan voor een Startversneller, als businesscoach met een interessante subsidie. Het scheelt je meteen €1.000 aan kosten, terwijl je kunt rekenen op de juiste hulp om jouw bedrijf goed van de grond te krijgen.
Sterker nog, er ligt 1000 euro subsidie voor coaching én nog eens 1000 euro subsidie op een passende opleiding.

En heb je de eerste stappen gezet, maar vind je het lastig om uit te besteden? Of merk je dat het lastig is om de focus te behouden, nu het bedrijf begint te groeien? Het zijn zaken waar ik je goed mee kan helpen. Ik ben de businesscoach waar je naar zoekt, inclusief subsidie in Gelderland en Overijssel om het betaalbaar te houden. 

Business-coach met subsidie: in Overijssel en Gelderland

Wil jij je iedere dag ontwikkelen? Ik kom graag met je in contact. Voor een vrijblijvend persoonlijk inspiratiegesprek, zodat je zelf kunt ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Of neem contact met me op en stel je vragen, ik hoor graag van je.

Open chat
Heb je vragen?