De waarde van outplacement: in geld en in geluk een stap vooruit

De waarde van outplacement: in geld en in geluk een stap vooruit

outplacementOutplacement is van grote toegevoegde waarde, zowel in geld voor de werkgever als voor jou in ervaren geluk. Ook al is de kans groot dat je dit in het begin nog niet zo ziet is er eigenlijk sprake van een win-win situatie.

Dankzij outplacement in Hengelo kun je eindelijk doen wat je altijd al wilde, terwijl jouw werkgever investeert in een goede manier om uit elkaar te gaan. Zodra je de eerste emoties van boosheid of verdriet hebt kunnen verwerken is het daarom verstandig om de handschoen op te pakken, om er ook voor jezelf het beste uit te kunnen halen.

Een investering voor de werkgever

Werkgevers ontdekken steeds beter hoe een outplacementtraject voor hen een goede investering kan betekenen. In een net afscheid van een medewerker, die daardoor op een goede andere plaats terecht zal komen. Om niet zomaar tot ontslag over te gaan, maar de kans te bieden om een nieuwe uitdaging te vinden.

Het scheelt de werkgever op die manier het geld van een hogere ontslagvergoeding, al staan daar de kosten van outplacement tegenover. Toch is het op een goede manier uit elkaar gaan uiteindelijk het meest waardevol. Waardoor zowel jij als de werkgever daarvan kan profiteren.

Groeien naar geluk met outplacement

Het kan je een baan opleveren met een hoger inkomen, maar dat zou niet de eerste doelstelling moeten zijn. Een traject voor outplacement heeft jou vooral meer ervaren geluk te bieden, dankzij een nieuwe baan en een uitdaging waar je zin in hebt. Bij een nieuwe werkgever en in een ander team. Voor een functie waar jij graag mee aan de slag gaat, om goed te laten zien wat je kunt en jezelf daar verder in te ontwikkelen.

In jouw tempo aan de slag

Dat betekent aan de andere kant niet dat je overhaast aan de slag moet met outplacement. In plaats daarvan zorg ik er als outplacementcoach juist voor dat je op jouw eigen tempo aan de slag kunt. Om de eerste emoties goed te verwerken, de tijd te nemen om tot rust te komen en daarna na te gaan wat er voor jou echt belangrijk is. Samen zoeken we naar het GOUD in jou. Als belangrijke basis om een nieuwe uitdaging te vinden die goed bij je past.

Neem contact op: jouw outplacementcoach

Zo zorg ik er als outplacementcoach in Hengelo en omgeving voor dat je het verlaten van je huidige werkgever om kunt zetten in een mooie nieuwe kans. Om een andere baan te vinden. Waarin je het geluk zal ervaren en een uitdaging zal hebben die je graag met beide handen aan wilt grijpen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij outplacement of hoe ik anderen daarmee recent heb geholpen? Neem contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top