Hoe ga je om met de coronacrisis? Ga in gesprek met een businesscoach

Gepubliceerd op: 2 juli 2021

businesscoachDe coronacrisis raakt sommige ondernemers hard. Dus krijgt jouw bedrijf flinke klappen en twijfel je of je dit zelf allemaal te boven kunt komen? Met een businesscoach bespreek je bijvoorbeeld de strategie, jouw financiën en marketing, sales of het personeel.

Een businesscoach kan je helpen de situatie goed in kaart te brengen. En blijken er andere ondernemers met vergelijkbare problemen te worstelen? Soms helpt het al om daarover te horen, de oplossingen die zij proberen toe te passen of met elkaar in gesprek te gaan.

Tip: ben je ondernemer in Gelderland of Overijssel? Je kunt mogelijk gebruik maken van een voucher van De Startversneller.  

Drie opties voor een goed gesprek

Je kunt over allerlei onderwerpen spreken met een businesscoach, ook specifiek over de coronacrisis. Een paar voorbeelden:

  • Aanpassen van jouw strategie
    Twijfel je aan de strategie die je hebt, en die voorheen goed werkte? Er is door de coronacrisis van alles veranderd. Er zijn geen heilige huisjes meer, soms moet is het een kwestie van kill your darlings om de weg vrij te maken voor nieuwe groei. Het kan helpen om daarover te spreken met een businesscoach, die net wat meer afstand heeft dan jij.
  • Financiële analyse voor jouw bedrijf
    Vind je het vooral lastig om financieel in te schatten hoe je ervoor staat en wat je de komende tijd kunt verwachten? Een businesscoach kan je helpen om een financiële analyse te maken. Welke buffer heb je eigenlijk beschikbaar en wat is er nodig om (straks) weer op te starten?
  • Vragen over marketing, sales en personeel
    Ten slotte kun je met een businesscoach bijvoorbeeld spreken over marketing, sales en personeel. Hoe maak je de weg vrij voor groei en wat zijn de mogelijkheden online en offline? Soms helpen nieuwe inzichten je precies de inspiratie te krijgen om weer met frisse moed aan de slag te gaan. 

Businesscoach in de coronacrisis

Een businesscoach helpt je nieuwe inzichten op te doen, een beeld te krijgen van de mogelijkheden en het beste in jezelf naar boven te halen. Dat geldt altijd al, en in het bijzonder tijdens de coronacrisis.

Dus zoek je een businesscoach die is aangesloten bij De Startversneller? Of wil je op een andere manier met me in gesprek over jouw bedrijf? Ik help je inzichtelijk te maken hoe je ervoor staat, waar de kansen liggen en hoe je de toekomst het best tegemoet kunt treden. Om jouw bedrijf te laten groeien, of aan te passen aan de nieuwe normale situatie.  

Wil jij jouw bedrijf iedere dag ontwikkelen? Ik kom graag met je in contact. Voor een vrijblijvend persoonlijk inspiratiegesprek, zodat je zelf kunt ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Of neem contact met me op en stel je vragen, ik hoor graag van je.

Open chat
Heb je vragen?