Ben jij klaar
voor de volgende stap?

“Als loopbaancoach laat ik het goud weer in jou schitteren!”

Loopbaanadviseur Hengelo

  • Wil je regie over je eigen loopbaan?
  • Wil je je loopbaan een boost geven?
  • Wil je inzichten in je talenten en kwaliteiten?
  • Wil je gaan doen wat je ECHT wil?
  • Wil je je droombaan gaan leven?

Zit je met (één van) deze vragen met je handen in het haar? Dan is een loopbaanadviseur, de perfecte persoon, die je hier mee kan helpen.


Een loopbaanadviseur helpt je bij het oplossen en meedenken bij vragen over je werk, carrière en dus loopbaan. Het kan te maken hebben met een carrièreswitch, maar ook een stap in je huidige functie en bij je huidige werkgever.
Het hebben van werk is heel belangrijk in ons leven. Het geeft ons de voldoening en vaak ontleen je hier je waarde aan in wie je bent.
Ga je met tegenzin naar je werk, staat het werk je niet meer aan, misschien begin je steeds meer fouten te maken, loop je op je tenen, geeft het je niet meer de energie en kom je moe en niet voldaan thuis? Dan is het tijd om in actie te komen en stappen te gaan zetten.
Neem contact op met mij als loopbaanadviseur.

Zet je 1e stap en meld je aan voor een gratis GOUDsessie.

In een eerste oriënterend gesprek bespreken we samen waar je naar toe wilt en wat je daar in tegenhoudt. Je krijgt dan meteen al inzichten om vervolgstappen te zetten.
Ook als je baan komt te vervallen door reorganisatie of boventalligheid of anderszins kan een loopbaanadviseur de oplossing voor je zijn. Kijk ook in dit geval bij outplacement voor meer informatie.

JA, ik ik wil de gratis GOUD-sessie t.w.v. € 197,-

 

Loopbaanadviseur, loopbaancoach, loopbaanbegeleiding …?

De termen loopbaancoach, loopbaanadviseur of loopbaanbegeleiding worden nogal veel door elkaar gebruikt. Het gaat er om dat je advies krijgt, begeleid en gecoacht wordt naar je nieuwe doel en dat kan zijn een passende functie elders of bij hetzelfde bedrijf.
Een beroepskeuze- of studieadviseur ben ik niet, dat vraagt om andere specialismen.

Voorbeelden van vragen van klanten

“Ik zoek een loopbaancoach of loopbaanadviseur voor meer inzicht in mezelf (drijfveren) en vinden van een passende baan. Ik ben op zoek naar werk wat meer bij mij past. Ik heb tot nu toe nooit geweten wat ik in de toekomst zou willen doen. Daarom loop ik steeds vast.
Op dit moment ben ik echt gemotiveerd om er voor te gaan! Nu nog een functie waar ik mijn ei kwijt kan!”

“Ik heb onlangs mijn baan opgezegd omdat ik al maanden niet meer blij werd van het werk. Misschien heb ik deze baan wel te snel aangenomen? Ik heb wel gesprekken gehad op mijn werk om te kijken naar andere mogelijkheden binnen de organisatie. Ik vind veel dingen leuk, maar kom er niet uit wat ik wil gaan doen.”

“Ik ben sinds kort werkloos. Ik heb wel gesprekken gehad maar heb niet veel zelfvertrouwen en straal dit ook niet uit. Ik wil weer sprankeling in mijn ogen krijgen. En natuurlijk wil ik vol zelfvertrouwen weer een nieuwe baan en misschien wel iets anders dan wat ik deed?”

 

Hoe werkt een loopbaanadviseur?

De begeleiding bij mij is altijd individueel en persoonlijk. Je krijgt mij als begeleider, coach en adviseur. Elke persoon is anders, elke vraag is anders en dus is elk traject met én bij mij ook anders.

Allereerst krijg je dus een kennismaking met me via een GRATIS Goud sessie.

Deze kennismaking geeft een goede afstemming op jouw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden.

Daarna ga ik samen met je aan de slag met o.a. de vragen; Wie ben je?, Wat kan je? en Wat wil je?. Hierop volgend komen de vragen: Waarom wil je dat? en Hoe dat te bereiken? Natuurlijk onderzoeken we ook je drijfveren.

Je krijgt een persoonlijke profielanalyse van waaruit jij de stappen kunt gaan zetten.

Mocht dit alles leiden naar het vinden van een andere baan, dan zal ook aan het solliciteren en presenteren gewerkt worden. Ook als sollicitatie specialist heb ik al velen mensen mogen begeleiden naar een nieuwe job.

Als loopbaanadviseur ben ik succesvol en ik wil dat jij ook succesvol bent. Samen met een loopbaancoach sta je er niet alleen voor. Kies je voor mij, dan krijg je mij als specialist.

Ik werk individueel met je en altijd in een traject. Afhankelijk van je vraag kan zo’n traject 3 tot ongeveer 6 maanden duren.

In het begin komen we wekelijks bij elkaar, daarna bouwen we dit af naar om de twee weken of drie weken. Natuurlijk bekijken we samen de agenda en bepalen we samen de datum en tijdstip.

De individuele gesprekken duren ongeveer een uur tot max 1,5 uur. Als je wilt kunnen we ook wandelcoaching inzetten en anders doen we ‘de coaching gewoon op kantoor in Hengelo of in overleg elders.

Ja, ik wil contact

Bel mij op 06 – 17 00 89 84

of gebruik onderstaand contactformulier

Klik hier voor het contactformulier

Ervaringen van klanten

“Als werkvinder met plezier en waardering laten coachen door Margreet. Zij weet heel precies de kwaliteiten uit je te halen. Ze stimuleert en maakt de zoektocht naar een nieuwe job plezierig. Dit heeft bij mij geresulteerd in een nieuwe baan. Dankbaar voor de samenwerking met Margreet.”

Ronald

“Margreet heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Na het nodige zelfonderzoek aan de hand van een praktijkboek te hebben verricht begon ik langzaamaan vast te lopen. Met een aantal gesprekken heeft ze mij met haar positieve aanpak geïnspireerd en geprikkeld. Ze heeft mij waar nodig in de goede richting gestuurd en diverse bruikbare handvatten aangereikt om mijn doel te kunnen bereiken. De gesprekken waren leerzaam, waardevol (nieuwe inzichten) en het zetje in de rug die ik nodig had. Waarom zou ik Margreet aanraden? Ze creëerde snel een vertrouwde sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme en positieve houding werken aanstekelijk. Ze is gedreven, gemotiveerd, helpt je oprecht verder en zet daarbij graag een stap extra.”

Bjorn

 

“Op school wordt minder de focus gelegd op wat bij jou past qua werk. Uiteindelijk begin je aan zoektocht naar een baan die bij je past. Na het werken voor een aantal werkgevers toch niet gevonden wat ik zocht. Hoe verder wie kan helpen? Na wat research kwam ik bij Margreet terecht. Margreet heeft mij laten zien wat ik kan en waar mijn sterke punten liggen. Met behulp van persoonlijke voorbeelden laat ze je zien wat je kunt. Door het samenstellen van je persoonlijke profiel voor een baan kun je makkelijker de baan vinden die bij je past. Eerst was ik sceptisch over mijn huidige baan. Dit is niet waar ik dacht terecht te komen. Toch de stap genomen en Ik ben zeer tevreden met mijn huidige baan.”

Mark

 

Over Margreet

Outplacement HengeloMargreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.
Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

Kom langs en ontdek het goud in jou!

Top