Neem de regie weer terug: samen met een carrièrecoach

Gepubliceerd op: 4 juli 2023

Je merkt dat je niet langer zo stevig in je schoenen staat. Of het valt steeds vaker op dat de tijd razendsnel voorbij schiet, terwijl je er eigenlijk nauwelijks bij stilstaat. Als je de regie weer terug wilt nemen kan het een goed idee zijn om met een carrièrecoach te spreken. Zo zorg je dat je zelf de touwtjes weer in handen neemt. Om de volgende keuze bewust te maken, waarmee jij weer de juiste richting inslaat. 

Loopbaancoaching en begeleiding bij jouw carrière 

Noem me een carrièrecoach, een loopbaancoach of jouw persoonlijke hulp om de juiste vragen te stellen. Dat is namelijk wat ik veelal doe, om jou te helpen de juiste gedachten op een rij te zetten.

Misschien loop je over in het werk. Misschien merk je dat je op een zijspoor terecht bent gekomen. Je merkt in ieder geval dat jouw carrière niet meer past bij wat je eigenlijk voor ogen had. Het is op zo’n moment verstandig om even gas terug te nemen. Om even na te denken over wat er allemaal gebeurt, of dat nog bij je past en hoe je het kunt veranderen als dat nodig is. 

Op ieder moment in jouw loopbaan

Wanneer dat moment komt is voor iedereen anders. Daardoor help ik als carrièrecoach heel verschillende professionals. Sommigen hebben al een flinke carrière gemaakt, maar merken dat de rek er een beetje uit is. Anderen hebben juist het idee dat het voor hen allemaal niet snel genoeg gaat.

Dus had jij er meer van verwacht? Of merk je dat je jouw doelen hebt bereikt, waardoor het nu leeg voelt? Het zijn herkenbare situaties, waarover ik vaak met veel mensen spreek. Ik stel hen de juiste vragen en ga met ze in gesprek. Zo ontdekken ze zelf welke kant ze op moeten. Of waar de klad erin is gekomen. 

Wandelend of op de manier die jij fijn vindt

Hoe we samenwerken bepaal jij grotendeels zelf. Dankzij mijn ervaring als carrièrecoach kan ik je op allerlei manieren helpen. Met sommigen wandel ik veel, om in de buitenlucht na te denken over wat hen motiveert, beweegt en bezighoudt. Anderen hebben daar juist veel minder gevoel bij, dus gaan we met elkaar in gesprek bij mij op kantoor (of elders). Op die manier stem ik de werkwijze graag af op wat er voor jou het best werkt. Dat geeft de beste basis voor het resultaat dat jij zoekt, door er samen mee aan de slag te gaan.

Plan jouw gratis GOUD-sessie

Wil jij je iedere dag ontwikkelen? Ik kom graag met je in contact. Voor een vrijblijvend persoonlijk inspiratiegesprek, zodat je zelf kunt ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Of neem contact met me op en stel je vragen, ik hoor graag van je.

Heb je vragen?