Outplacementtraject
of outplacement in Overijssel

Een traject met persoonlijke aandacht

re-integreren

Outplacement: nieuwe kansen en mogelijkheden

Outplacement geeft een verandering waar vaak veel onzekerheid en emotie bij komt kijken. Wat veel mensen vergeten is dat een outplacementtraject ook nieuwe kansen en mogelijkheden kan bieden. Het komt regelmatig voor dat het een mooiere baan in een prettige werkomgeving oplevert. Het doel van onze outplacementtrajecten is het bewust maken van je talenten, vaardigheden en capaciteiten. Hierdoor kunnen we deze inzetten in het vinden van een nieuwe passende baan.

Ja, ik wil outplacement begeleiding

Outplacement in Overijssel bij Margreet Jonker

Ons outplacementtraject zorgt er altijd voor dat de goede kwaliteiten van jou benut kunnen worden. Onze begeleiding staat dan ook bekend om de volgende kenmerken:

  • Faciliterend
  • Motiverend
  • Inspirerend
  • Confronterend
  • Ondersteunend

Outplacementtraject

Bij ons is het mogelijk om ons outplacementtraject individueel of in een groep te volgen. Bij een individueel traject vindt er 1 op 1 training plaats bij ons op kantoor of in overleg ergens anders. De training zal plaats vinden op tijden die jou het beste uitkomen. De inhoud is uiteraard maatwerk en wordt tevens in overleg vastgesteld. Afhankelijk van het kennismakingsgesprek wordt er een traject samengesteld geheel op jouw situatie. Gemiddeld duurt een traject ongeveer 6 tot 9 maanden.

Ook is het mogelijk om het outplacementtraject in Overijssel in een groep te volgen. In samenspraak met de klant wordt er dan een training opgesteld, waar rekening wordt gehouden met de behoefte van de specifieke doelgroep. De trainingslocatie, data en tijden zijn variabel te bepalen.

Werkwijze outplacement

Wij werken samen met je naar het vinden van een nieuwe, passende werkplek. Dit doen wij altijd op een doelmatige en resultaatgerichte manier. We vinden het belangrijk dat er op een goede manier afscheid genomen wordt van de oude werkplek. Hier moet zowel het bedrijf als de voormalige werknemer een zo goed mogelijk gevoel aan overhouden. Het is hierbij van belang om goed en duidelijk naar elkaar te communiceren. Op deze manier hoeft er niemand in de toekomst schade van te ondervinden.

Ben je benieuwd naar onze outplacementtrajecten? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet is de trotse eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker en is outplacement specialist én loopbaanadviseur. Ze weet op een bijzondere manier mensen te stimuleren en te motiveren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze maakt een sterkere versie van jezelf en/of van je team.

Margreet zet mensen in hun innerlijke kracht en brengt ze naar een excellent niveau van functioneren. Dit doet ze op een confronterende, spiegelende manier, zeer respectvol en in alle vertrouwen. Inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil outplacement begeleiding

Heb je vragen?