Outplacementtraject
of Outplacement in Overijssel

Een Traject met Persoonlijke Aandacht

re-integreren

Outplacement: nieuwe kansen en mogelijkheden

Het proces van outplacement gaat vaak samen met onzekerheid en emoties. Wat veel mensen echter over het hoofd zien, is dat een outplacementtraject ook deuren opent naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het komt regelmatig voor dat dit traject leidt tot een betere baan in een aangename werkomgeving. Het uiteindelijke doel van het  outplacementtraject is het ontdekken en benutten van jouw talenten, vaardigheden, en capaciteiten, zodat je deze kunt inzetten om een nieuwe, passende baan te vinden.

Ja, ik wil outplacement begeleiding

Outplacementtraject bij Margreet Jonker

Bij mij zorg ik ervoor dat jouw sterke punten altijd ten volle worden benut tijdens het outplacementtraject. De begeleiding wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • Faciliterend: Wij creëren de juiste omgeving voor jouw groei.
  • Motiverend: We inspireren je om het beste uit jezelf te halen.
  • Inspirerend: Onze aanpak prikkelt je creativiteit en leidt tot nieuwe inzichten.
  • Confronterend: We dagen je uit om belemmerende overtuigingen te doorbreken.
  • Ondersteunend: We zijn er altijd om je te begeleiden en te steunen op jouw pad naar een nieuwe carrière.

Maatwerk Outplacementtraject

Bij ons kun je kiezen voor een individueel outplacementtraject of deelnemen aan een groepstraject in Overijssel. Het individuele traject omvat persoonlijke, één-op-één begeleiding, dat plaatsvindt op ons kantoor of op een locatie naar keuze. De trainingssessies worden gepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen, en de inhoud wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften. Na een grondig kennismakingsgesprek stellen we een traject samen dat perfect bij jouw situatie past, met een gemiddelde duur van 6 tot 9 maanden.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het outplacementtraject in Overijssel in groepsverband te volgen. Samen met onze klanten stellen we een training op die is afgestemd op de specifieke behoeften van de groep. De locatie, data en tijden van deze groepstraining zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Werkwijze outplacement Overijssel

Wij werken samen met je naar het vinden van een nieuwe, passende werkplek. Dit doen wij altijd op een doelmatige en resultaatgerichte manier. We vinden het belangrijk dat er op een goede manier afscheid genomen wordt van de oude werkplek. Hier moet zowel het bedrijf als de voormalige werknemer een zo goed mogelijk gevoel aan overhouden. Het is hierbij van belang om goed en duidelijk naar elkaar te communiceren. Op deze manier hoeft er niemand in de toekomst schade van te ondervinden.

Onze aanpak omvat:

  • Loopbaanonderzoek: We helpen je inzicht te krijgen in je sterke punten, interesses en doelen voor de toekomst.
  • Sollicitatievaardigheden: We bieden begeleiding bij het opstellen van een sterk cv, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het netwerken.
  • Emotionele ondersteuning: We begrijpen dat het verliezen van een baan emotioneel belastend kan zijn, en we bieden de nodige ondersteuning om hiermee om te gaan.
  • Carrièreadvies: We helpen je bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je loopbaan en bij het identificeren van nieuwe mogelijkheden.
  • Begeleiding in Overijssel: Onze lokale expertise stelt ons in staat om specifieke kansen in de regio te identificeren en te benutten.

Als je meer wilt weten over onze outplacementtrajecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Over Margreet

Margreet Jonker is de bevlogen eigenaar van trainings- en coachingsbureau Margreet Jonker, gespecialiseerd in outplacement en loopbaanadvies. Als outplacement specialist en loopbaanadviseur heeft ze een bijzondere gave om mensen te stimuleren en te motiveren, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Margreet helpt individuen en teams om hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten, wat resulteert in een hoog niveau van prestaties. Haar aanpak is confronterend, spiegelend, respectvol en vertrouwelijk. Kortom, inspirerend!

 

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil outplacement begeleiding

Heb je vragen?