Topcoach: werken aan waar je blij van wordt

Gepubliceerd op: 25 juli 2017

BlijSuccesvolle mensen doen alleen maar dingen waar ze blij van worden. En dacht je dat dit iets was voor de happy few die het aan krijgt komen waaien? Niet bepaald. Zij hebben duidelijke keuzes gemaakt om alleen dingen te doen waar ze energie van krijgen in plaats van energie in moeten steken. Door alleen nog maar dingen te doen waar je blij van wordt gaat er geen energie meer verloren. Dat betekent dat je helderder nadenkt, harder kunt werken en meer kunt bereiken. Je loopt harder dan de mensen om je heen, waardoor je meer bereikt en je nog meer leuke dingen kunt gaan doen.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan

Dat klinkt als een mooi verhaal, dat gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Het klopt dat ik je als topcoach niet kan helpen om van de één op de andere dag alleen nog maar dingen te doen die je leuk vindt. Toch is het belangrijk om daar nu wel degelijk mee van start te gaan. We gaan op zoek naar jouw talenten en passies. We zoeken naar wat je leuk vindt om te doen en waar je blij van wordt. Zodra je dat weet wordt het namelijk veel gemakkelijker keuzes maken. Voor die tijd nemen we de persoonlijke weerstand weg en maken we de weg vrij om dingen te gaan doen waar je blij van wordt. Je zal merken dat zodra je daarmee start het als een stroomversnelling gaat. Er komt steeds meer energie vrij om betere keuzes te maken. Voordat je het weet kan ook jij anderen vertellen dat je alleen nog maar dingen doet waar je energie van krijgt.

Op zoek naar het GOUD in jou

Even terug naar start, voordat we te hard van stapel lopen. Als topcoach ga ik met je op zoek naar het GOUD in jou. Dat is een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen. Zodra het prettig voelt en jij het idee hebt dat er meer uit te halen valt gaan we verder. We wandelen door de natuur of kiezen een andere methode, afhankelijk van wat er bij jou het beste past.

Een passende functie waar je blij van wordt

Uit de resultaten met anderen weet ik dat we na een tijdje op een punt komen om eens goed te kijken naar je huidige functie en waar je blij van wordt. Liggen die te ver uit elkaar? Dan ontdek je op die manier waar de energie blijft. De energie die je had kunnen gebruiken om andere leuke dingen te doen waar je blij van wordt. We gaan samen op zoek naar een functie die beter bij je past, op basis van jouw talenten en vaardigheden. We volgen je passie, om alleen nog maar dingen te doen die je leuk vindt. Interesse? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.

Open chat
Heb je vragen?