Hoe werkt coaching bij Margreet Jonker?

Samen jouw passies &
talenten vinden!

topcoaching

Hoe gaat een intake of kennismakingsgesprek?

We hebben elkaar meestal al telefonisch gesproken en een afspraak ingepland voor een vrijblijvende kennismaking ofwel intake. Je bent namelijk op zoek naar iemand die je helpt met de volgende stap.

Dit persoonlijke intakegesprek (ongeveer een uur) is een wederzijdse kennismaking om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen en of ik de juiste persoon ben voor jouw vraag. Tevens vind ik een ‘klik’, of dat er een ‘match’ is, ook heel belangrijk in de samenwerking.

In dit kennismakingsgesprek bespreken we hoe de situatie nu is en waar je heen wilt, of wel welke doelen je hebt. Aansluitend geef ik in grote lijnen aan wat het traject dan inhoudt en waar we aan werken. Je maakt kennis met mijn persoonlijke aanpak en werkwijze. Ondertussen ‘spiegel’ ik je al een beetje en krijg je al inzichten in jezelf. Doel van mijn trajecten is o.a. het GOUD in jezelf te ontdekken en om ECHT te gaan stralen en schitteren.

Bij een wederzijds ‘JA’ maken we een afspraak om te starten en samen op weg te gaan.
Want jij bent ook GOUD waard

starter

Is de intake of kennismakingsgesprek gratis?

Ja, de eerste kennismaking bij mij is altijd gratis.

Hoe lang duurt een traject én een sessie?

Na een persoonlijke kennismaking wordt er wederzijds besloten het traject in te gaan. Ik werk in trajecten van ongeveer 6 maanden (voor iedereen maatwerk en afhankelijk van betreffende dienst). Het aantal coachsessies is bij mij ongelimiteerd.

In het begin spreken we bijvoorbeeld wekelijks af, daarna om de twee weken en zo bouwen we het af naar om de 3 weken en naar behoefte. Bij mij gaat het om de kwaliteit en niet de kwantiteit.

Natuurlijk hebben we een doel waar we aan werken én kijken we per keer wat nodig is en wat zich aandient. Ik vind het belangrijk om het geleerde in de praktijk te brengen en werk daarom in trajecten. Zo kan ik je langer volgen en ook zorgen dat een en ander in de praktijk geïmplementeerd wordt. Een coachsessie duurt per keer een uur tot max 1,5 uur.

Je krijgt één persoonlijke begeleider en dus één aanspreekpunt en dat ben ik, Margreet Jonker.

Meestal spreken we af bij mij op kantoor, maar we kunnen op verzoek ook elders afspreken of naar buiten gaan en er wandelcoaching van maken.

Tussen de sessies door ben ik natuurlijk per mail of telefoon altijd bereikbaar.

Wat kost een traject en wie betaalt het?

Omdat ik in trajecten werk en elke vraag anders is en ik dus maatwerk aanbied, variëren de tarieven en de duur van het traject. Liever praat ik over wat de investering is, in plaats van wat het traject kost. Het is een investering in jezelf, in nieuwe inzichten én nieuwe kansen.

Afhankelijk van jouw vraag en de duur van het traject bedraagt de investering tussen de € 1.800,- en € 4.000,-. Bedragen zijn inclusief materiaal- en eventuele reiskosten én exclusief 21 % BTW.

De investering voor coachtrajecten komen vaak voor rekening van de werkgever, vandaar de bedragen exclusief BTW.

De werkgever is namelijk gebaat bij een professional die zijn werk met plezier doet en die productief en efficiënt werkt. De werkgever heeft vaak hiervoor een scholings- en/of ontwikkelbudget.

Als je als particulier de kosten moet dragen, dan neem ik de BTW voor mijn rekening.

Coaching en Corona

Hoe zit het met Corona maatregelen en Corona?

Mijn coaching vindt meestal plaats bij mij op kantoor. Deze is groot genoeg om op 1,5 meter afstand van elkaar te ‘werken’. Natuurlijk houd ik rekening met de coronamaatregelen en zorg dat de sessies veilig verlopen.

 

Moet ik een mondmasker dragen?

Bij mij is het niet verplicht een mondkapje te dragen.

 

Wat als ik liever niet naar je kantoor kom?

Mijn voorkeur heeft het altijd om fysiek bij elkaar aanwezig te zijn. In geval van overmacht e.d. zijn er altijd mogelijkheden voor online coaching. We kunnen altijd (beeld)bellen. Corona en al wat hier omheen speelt, hoeft geen belemmering te zijn voor het succes van onze coachsessies.

beslissingen

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met TOPcoaching

“Margreet ingeschakeld voor een van mijn collega’s die problemen ervoer in het werk. Het hoge tempo van veranderingen in de branche was hiervan de voornaamste oorzaak. In een aantal maanden tijd heeft Margreet met de collega bereikt dat er een nieuwe weg ingeslagen zal worden waardoor er weer werkplezier in het vooruitzicht ligt.
Complimenten voor de manier waarop en de snelheid waarmee Margreet dit inzicht heeft weten te geven. Ik kan iedereen aanbevelen, als er medewerkers zijn die werk gerelateerde problemen ervaren, de medewerkers door te sturen naar Margreet zodat medewerkers weer gelukkig worden.”

 

Referentie
Rob

“Na mijn coachingstraject bij Margreet sta ik weer fris in m’n werk, sterker nog….ik zit weer volop in ontwikkeling! Dat was voorafgaand aan het traject wel anders. Tijdens de gesprekken met Margreet werd ik hard aan het werk gezet, ze sloot perfect aan en wist me door de juiste vragen en oefeningen te confronteren en stimuleren. Overigens is het effect hiervan niet alleen merkbaar in m’n werk, maar natuurlijk ook daarbuiten. Margreet is een liefhebber van haar vak en is ook nog eens heel erg goed in! Met recht een Topcoach!”

Referentie

“Wat fijn dat ik bij jou mocht zijn
· Je liet mij groeien, inzien wie ik werkelijk ben.
· Loslaten, mogen ontvangen en focus op hetgeen echt van belang is.
· Sterk staan, weten wat je wilt. Jezelf zijn.
· Bij jou durfde ik, je gaf mij ruimte, liet mij groeien
· Ik begon te bloeien … en streef wederom naar de top.
· Jezelf goud waard vinden … dat gun ik iedereen!
· Mijn dank is groot.”

Referentie

De klant vraagt aan Margreet

Topcoach gezocht
“Sinds kort ben ik vervangend teamleider. Dit vind ik aan de ene kant leuk, maar aan de andere zie ik elke keer er tegen op. (ben altijd uitdagingen met verantwoordelijkheid uit te weg gegaan). Ik loop tegen het punt aan, dat ik te weinig zelfvertrouwen heb. Merk dit in mijn relatie, maar ook bijvoorbeeld op de werkvloer.
Ben snel geneigd altijd mensen te vragen naar oplossingen ipv zelf eerst na te denken. Ik wil graag controle hebben. Ben geen control freak. Maar in situaties waarin ik meer verantwoordelijkheid moet dragen, klap ik dicht.
Wil graag sterker in mijn schoenen staan en het zelfvertrouwen uit mijzelf halen en niet afhankelijk zijn van anderen. Dit laatste is echt voor mij de rode draad van alles”.

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker
Heb je vragen?