Wat is
TOPcoaching?

Samen jouw passies &
talenten vinden!

topcoaching

Wat is coaching?

Coaching helpt om antwoorden te vinden op diverse vragen. Ik als coach ben gespecialiseerd in het helpen van met name werkenden om de juiste stappen te bedenken en om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, plezier, voldoening, welzijn en balans te realiseren.
Coaching is gericht op het actuele functioneren, je krijgt inzicht in je eigen situatie. Van hieruit word je in staat gesteld om eigen keuzes te maken en om te gaan met nieuwe situaties.

Doel van coaching is dat aan jouw hulpvraag wordt gewerkt, dat het verhelderend werkt, dat je welzijn geoptimaliseerd wordt en dat je beter gaat functioneren. Je leert de juiste keuzes te maken om zo door te groeien naar een excellent niveau van functioneren.

starter

Ja, ik wil TOPcoaching

En wat is TOPcoaching nu exact?

Voel je jezelf niet helemaal TOP? Loopt het niet helemaal op het werk zoals je wilt?
Als TOPcoach,

Ter zake
Ondernemend
Professioneel,

help en begeleid ik je om snel en helder inzicht te krijgen in je (werk) situatie. Je (her)ontdekt je passie en talenten; je gaat vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken; ofwel snel ben jij weer die topper en ontdekt het goud in jezelf én ga je ook voor goud!

Hoe ziet een TOPcoach traject eruit?

In de intake zijn natuurlijk een aantal thema’s aan de orde gekomen. Vanuit de huidige situatie wordt gekeken naar de gewenste situatie.

Doel blijft om inzicht te krijgen in wie je bent als mens en als werknemer en om je kwaliteiten en talenten te (her)ontdekken en deze dusdanig in te gaan inzetten om te gaan bereiken wat je echt wilt.

Natuurlijk kom je de belemmeringen tegen én je uitdagingen. Belangrijk in coaching is dat je je patronen ziet en dat je die kan gaan doorbreken, zodat je meer in je kracht staat en dat je b.v. werkgeluk en werkplezier hervindt.

Wat zijn de resultaten na TOPcoaching?

Na afloop van een TOPcoaching traject heb je o.a.:

 • Inzicht in de persoonlijke situatie
 • Meer bewustwording van eigen handelen
 • Inzicht in eigen communicatie
 • Helderheid in en mogelijkheden tot veranderen
 • Inzicht in eigen acceptatieproces
 • Vanuit het NU een visie op de toekomst
 • Meer zelfvertrouwen
 • Helderheid over ontwikkelpunten
 • Balans in werk en privé
 • Meer werkplezier en -geluk
 • Inzicht in de keuzes die gemaakt kunnen worden.

Ja, ik wil een Gratis GOUD-sessie

Vraag een gratis GOUD-sessie aan

Ervaringen van klanten met TOPcoaching

“Margreet ingeschakeld voor een van mijn collega’s die problemen ervoer in het werk. Het hoge tempo van veranderingen in de branche was hiervan de voornaamste oorzaak. In een aantal maanden tijd heeft Margreet met de collega bereikt dat er een nieuwe weg ingeslagen zal worden waardoor er weer werkplezier in het vooruitzicht ligt.
Complimenten voor de manier waarop en de snelheid waarmee Margreet dit inzicht heeft weten te geven. Ik kan iedereen aanbevelen, als er medewerkers zijn die werk gerelateerde problemen ervaren, de medewerkers door te sturen naar Margreet zodat medewerkers weer gelukkig worden.”

 

Referentie
Rob

“Na mijn coachingstraject bij Margreet sta ik weer fris in m’n werk, sterker nog….ik zit weer volop in ontwikkeling! Dat was voorafgaand aan het traject wel anders. Tijdens de gesprekken met Margreet werd ik hard aan het werk gezet, ze sloot perfect aan en wist me door de juiste vragen en oefeningen te confronteren en stimuleren. Overigens is het effect hiervan niet alleen merkbaar in m’n werk, maar natuurlijk ook daarbuiten. Margreet is een liefhebber van haar vak en is ook nog eens heel erg goed in! Met recht een Topcoach!”

Referentie

“Wat fijn dat ik bij jou mocht zijn
· Je liet mij groeien, inzien wie ik werkelijk ben.
· Loslaten, mogen ontvangen en focus op hetgeen echt van belang is.
· Sterk staan, weten wat je wilt. Jezelf zijn.
· Bij jou durfde ik, je gaf mij ruimte, liet mij groeien
· Ik begon te bloeien … en streef wederom naar de top.
· Jezelf goud waard vinden … dat gun ik iedereen!
· Mijn dank is groot.”

Referentie

De klant vraagt aan Margreet

Topcoach gezocht
“Sinds kort ben ik vervangend teamleider. Dit vind ik aan de ene kant leuk, maar aan de andere zie ik elke keer er tegen op. (ben altijd uitdagingen met verantwoordelijkheid uit te weg gegaan). Ik loop tegen het punt aan, dat ik te weinig zelfvertrouwen heb. Merk dit in mijn relatie, maar ook bijvoorbeeld op de werkvloer.
Ben snel geneigd altijd mensen te vragen naar oplossingen ipv zelf eerst na te denken. Ik wil graag controle hebben. Ben geen control freak. Maar in situaties waarin ik meer verantwoordelijkheid moet dragen, klap ik dicht.
Wil graag sterker in mijn schoenen staan en het zelfvertrouwen uit mijzelf halen en niet afhankelijk zijn van anderen. Dit laatste is echt voor mij de rode draad van alles”.

Meer over Margreet
TOPcoach Margreet Jonker

Ja, ik wil TOPcoaching

Heb je vragen?