Loopbaancoaching loopbaanadvies en outplacement in Enschede

Sollicitatie tips

Als geboren Brabantse met een diepgewortelde connectie met Enschede, breng ik een frisse blik naar de Twentse arbeidsmarkt. Van vroeger uit hebben zowel Enschede als Tilburg een textielverleden. En beiden steden hebben een Universiteit. Dus de overgang van Brabant naar Enschede en Twente verliep wat dat betreft voor mij soepel.

Veel klanten van mij wonen in het mooie Enschede. Ik ken hier de arbeidsmarkt, de cultuur en de mentaliteit van de Enschedeërs.
Wat ik niet kan is Twents praten, maar daar staat tegen over dat ik goed ben in communicatie. En juist door goede communicatie bereik je in je werk (en prive) veel (meer).

Sta je voor een uitdaging in je communicatie of vind je het lastig om mensen aan te spreken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of vraag een gratis GOUD sessie aan. Deze inspiratiesessie met mij levert je waardevolle inzichten op:

  • Een helder beeld van waar je nu staat en een nieuwe kijk op waar je heen wilt
  • Je maakt kennis met mijn persoonlijke aanpak en werkwijze
  • Je krijgt inzicht in wat je daadwerkelijk kunt bereiken
  • Je krijgt nuttige informatie over jezelf en ontdekt al wat GOUD in je
  • En je krijgt antwoord op de vraag wat de investering is voor een persoonlijk traject om het GOUD in jezelf te ontdekken en om ECHT te gaan stralen en schitteren.

 

Waarmee kun je bij mij terecht? Outplacement, loopbaanadvies en loopbaancoaching uit Enschede en meer…

TOPcoaching

Ben je net terug van vakantie en nu alweer toe aan ontspanning? Vraag je je af hoe je alle ballen hoog kunt houden en de balans kunt bewaren zonder jezelf te verliezen? Mijn TOPcoaching is ontworpen om je te begeleiden naar een leven waar werk en privé in harmonie zijn.

Loopbaancoaching

Voel je je onvoldaan en mis je uitdaging en positiviteit in je werk? Overweeg je een carrièreswitch maar weet je niet waar te beginnen of wat echt bij je past? Met mijn loopbaancoaching in Enschede help ik je jouw pad te vinden en je ware ambities te realiseren.

Outplacement

Als je geconfronteerd wordt met een baanverlies door een vaststellingsovereenkomst (VSO), bied ik ondersteuning met een persoonlijke touch. Mijn outplacementdiensten in Enschede zijn toegespitst op jouw behoeften, om je te helpen navigeren naar een nieuwe start in je carrière.

 

Margreet Jonker in Enschede

In Enschede, een stad die bekendstaat om haar innovatie en ondernemersgeest, bied ik maatwerk loopbaanadvies om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met mijn expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei, sta ik klaar om je te begeleiden op de weg naar succes. Of je nu een professional bent die zoekt naar groei en ontwikkeling, of iemand die een nieuwe wending aan zijn carrière wil geven, mijn diensten zijn afgestemd op jouw unieke situatie.

In Enschede, waar de arbeidsmarkt voortdurend evolueert, begrijp ik hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven en je vaardigheden aan te scherpen. Daarom bied ik een breed scala aan diensten aan, van outplacement tot loopbaancoaching, om zowel individuen als bedrijven te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.

Voor meer informatie over mijn diensten of om een gratis GOUD sessie aan te vragen, neem vandaag nog contact op. Ontdek hoe je met mijn begeleiding in Enschede het GOUD in jezelf kunt vinden en een toekomst kunt bouwen die glanst van succes.

Heb je vragen?