Loopbaancoaching loopbaanadvies en outplacement in Enschede

Sollicitatie tips

Als geboren Brabantse en jarenlang gewoond te hebben in Tilburg, voel ik me erg connected met Enschede.
Van vroeger uit hebben zowel Enschede als Tilburg een textielverleden. En beiden steden hebben een Universiteit. Dus de overgang van Brabant naar Enschede en Twente verliep wat dat betreft voor mij soepel.

Veel klanten van mij wonen in het mooie Enschede. Ik ken hier de arbeidsmarkt, de cultuur en de mentaliteit van de Enschedeërs.
Wat ik niet kan is Twents praten, maar daar staat tegen over dat ik goed ben in communicatie. En juist door goede communicatie bereik je in je werk (en prive) veel (meer).

Loop jij vast in je communicatie of durf je moeilijk mensen aan te spreken, neem dan contact met me op. Of vraag een gratis GOUD sessie aan.  Dit is een inspiratiegesprek met mij en het levert je in ieder geval op:

  • Een helder beeld van waar je nu staat en een nieuwe kijk op waar je heen wilt
  • Je maakt kennis met mijn persoonlijke aanpak en werkwijze
  • Je krijgt inzicht in wat je daadwerkelijk kunt bereiken
  • Je krijgt nuttige informatie over jezelf en ontdekt al wat GOUD in je
  • En je krijgt antwoord op de vraag wat de investering is voor een persoonlijk traject om het GOUD in jezelf te ontdekken en om ECHT te gaan stralen en schitteren.

 

Waarmee kun je bij mij terecht? Outplacement en loopbaancoaching uit Enschede en meer…

TOPcoaching

“Ik ben net terug van vakantie en na twee dagen werken, ben ik al weer toe aan vakantie. Wat doe ik fout? Hoe houd ik alle ballen in de lucht, hoe houd ik de balans, zonder mezelf te verliezen?”

Loopbaancoaching

“Ik twijfel of ik het over een andere boeg moet gooien. Ik mis de uitdaging en de positiviteit. Ik wil nog wel een carrièreswitch maken, maar weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken en welke richting past en wat ik nu echt wil?”

Outplacement

“Door omstandigheden op de werkvloer hebben we in overleg met mijn leidinggevende besloten om afscheid van elkaar te nemen. Via een vaststellingsovereenkomst (VSO) komt mijn baan te vervallen en krijg ik een outplacement. Graag wil ik dat bij jou doen.”

Heb je vragen?