Loopbaancoaching en outplacement in Twente

Sollicitatie tips

Succesvolle loopbaancoaching en outplacement in Twente

Geboren en getogen ben ik in Eindhoven. En van huis uit ben ik een voetbalfan van PSV. Inmiddels woon ik al ruim 27 jaar in het mooie Twente. Mijn voetbalenthousiasme voor FC Twente is groot en zit dan ook graag op de tribune of voor de tv om FC Twente te volgen. Ik ben chauvinistisch genoeg om FC Twente voor PSV te laten gaan …

Ervaring in arbeidsmarkttraining en coaching

Al jaren ben ik actief werkzaam op het gebied van de arbeidsmarkt, zowel in training en coaching als op deskundigheidsbevordering. Veel werkzoekenden heb ik begeleid in hun sollicitatieproces en naar het vinden van een passende baan. Sinds 2011 heb ik mijn eigen onderneming en coach ik mensen om te gaan doen wat ze ECHT willen en hun PASSIE te volgen.

Ontdek het goud in jezelf met mijn coaching

Ik gun iedereen het GOUD in zichzelf te vinden en dat ze dit ook mogen laten zien, namelijk dat ze GOUD waard zijn.

Net als topsporters (de voetballers, schaatsers, f1 coureurs en noem maar op) gecoacht worden om sneller, beter, effectiever én succesvoller te zijn, zo gun ik alle medewerkers, leidinggevenden én ondernemers, die hele dagen op hun werk TOPsport verrichteneen TOPcoach om ook aan zichzelf te werken en succesvol te zijn.

Graag ben ik jouw coach. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een gratis GOUD-sessie aan.

Heb je vragen?