Coaching in Hengelo

Sollicitatie tips

Hengelo

Hét coachingsbureau voor een volgende stap in je carrière zit in Hengelo. Margreet Jonker laat het GOUD in jezelf weer ontdekken, want ook jij bent GOUD waard is mijn missie. Vaak is een rode draad bij mijn klanten, dat ze niet gezien en gehoord worden, ofwel dat er weinig tot geen waardering is voor hetgeen ze doen. Of ze missen de voldoening die ze eerst wel uit hun werk haalden.
Door meer naar jezelf te kijken, door je talenten en kwaliteiten (weer) te gaan zien, kan je jouw potentieel beter inzetten én benutten.
Ik begeleid je stap voor stap naar wat jij wilt en mogelijk van droomt. Door het GOUD in jezelf te ontdekken worden dromen ook werkelijkheid.

Voor deze vragen kan je o.a. bij mij terecht:

TOPcoaching Hengelo

“Ik ben net terug van vakantie en na twee dagen werken, ben ik al weer toe aan vakantie. Wat doe ik fout? Hoe houd ik alle ballen in de lucht, hoe houd ik de balans, zonder mezelf te verliezen?”

Loopbaancoaching Hengelo

“Ik twijfel of ik het over een andere boeg moet gooien. Ik mis de uitdaging en de positiviteit. Ik wil nog wel een carrièreswitch maken, maar weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken en welke richting past en wat ik nu echt wil?”

Outplacement Hengelo

“Door omstandigheden op de werkvloer hebben we in overleg met mijn leidinggevende besloten om afscheid van elkaar te nemen. Via een vaststellingsovereenkomst (VSO) komt mijn baan te vervallen en krijg ik een outplacement. Graag wil ik dat bij jou doen.”

Locatie Hengelo

Het kantoor van Margreet Jonker in Hengelo is gevestigd aan de Hazenweg 50. Op het industrieterrein Westermaat, direct aan de A1. Als herkenningspunt zit mijn kantoor achter het pand van Van der Valk en vlakbij RTV Oost.

Wil je kennismaken? Neem contact op, dan drinken we samen een kop koffie of thee en bespreken wat mogelijk is.

Heb je vragen?