3x meer zelfvertrouwen in je loopbaan: doe het samen met anderen

3x meer zelfvertrouwen in je loopbaan: doe het samen met anderen

zelfvertrouwenEen loopbaancoach kan je helpen jouw loopbaan weer op de rit te krijgen. Of om daar meer vertrouwen in te krijgen, zodat je zelf het vermogen ontwikkelt om een nieuwe stap te zetten. En hoe je dat succesvol doet? Je staat er niet alleen voor, je kunt daarvoor de hulp inschakelen van anderen om je heen. Ik zet een paar handige tips voor je op een rij.

Vraag anderen naar jouw kwaliteiten

Anderen weten vaak veel meer van je dan je denkt. En het is de moeite waard om die kennis te benutten. En om daarmee te werken aan je zelfvertrouwen.

Bijvoorbeeld door ze eens te vragen naar jouw kwaliteiten. Wat is het dat anderen in jou waarderen? Waar vinden ze je goed in en waar zouden ze je meteen voor vragen? Je stelt je hiermee kwetsbaar op, maar dat zal worden beloond. Anderen die jou vertellen waar je goed in bent dragen enorm bij aan je ervaren zelfvertrouwen. Zodat je zelf het vertrouwen hebt om wellicht een nieuwe stap te zetten in je loopbaan.

Denk samen terug aan jullie grootste successen

En werk je al een tijd samen met de mensen aan wie je het graag zou vragen? Vraag ze dan ook eens naar de grootste successen die jullie samen hebben geboekt. De manier waarop jullie een belangrijke opdracht tot een groot einde brachten. Waar jullie een keer geluk hadden en waar het tegenzat, maar waar jullie er toch in slaagden om het op te lossen.

Spreek samen over de grote successen, zodat je vertrouwen tankt op het moment dat je vast bent komen te zitten in je loopbaan. Je vindt op die manier weer een uitweg, zodat je een nieuwe stap kunt zetten en je een belangrijke ontwikkeling door kunt gaan maken.

Ga aan de slag met een loopbaancoach

Bovendien kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Ik ga dan graag voor je aan de slag als loopbaancoach. Ik verdiep me in jouw verhaal, wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment als lastig ervaart. Vervolgens geef ik je een aantal handvatten, om er zelf voor te zorgen dat je kunt bouwen aan jouw vertrouwen. En dat je de kans hebt om een uitweg te vinden. Of een nieuwe stap te maken, afhankelijk van de eventuele blokkade die je op dit moment ervaart.

Niet zweverig, maar gewoon door goed op zoek te gaan naar wat er bij jou speelt. En door samen op zoek te gaan naar het GOUD in jou. Op die manier werken we aan jouw zelfvertrouwen in je loopbaan. Om er als loopbaancoach voor te zorgen dat je weer vooruit kunt. In een mooie nieuwe functie met een nieuwe uitdaging, om je in vast te kunnen bijten.

Meer weten over de mogelijkheden of mijn aanpak en ervaring als loopbaancoach? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top