Ken jij jouw gewoonten? Creëer persoonlijke groei met een topcoach

Ken jij jouw gewoonten? Creëer persoonlijke groei met een topcoach

topcoachZodra je weet wie je bent maak je veel gemakkelijker de juiste keuze. Eenvoudiger gezegd dan gedaan en bovendien iets waarbij de zweverigheid op de loer ligt. Zonder dat het zweverig wordt help ik je als topcoach toch beter kennis te maken met jezelf, bijvoorbeeld door jouw gewoonten boven water te krijgen.

Wat doe jij in specifieke situaties en hoe ga je om met uitdagingen? Waar kun jij je enorm in verliezen zonder dat je doorhebt hoeveel tijd er voorbij gaat? Door je beter bewust te worden van je gewoonten en je patronen, kun jij jezelf beter leren kennen, wat het een stuk gemakkelijker maakt om ook keuzes voor je carrière te maken of je zakelijke richting uit te stippelen.

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus ik zal je graag uitnodigen om het eens anders te doen, echter je moet dan wel weten wat je gewoonte of patroon is.

Uitstelgedrag en schoonmaakwoede

De één vertoont uitstelgedrag bij specifieke lastige taken, terwijl de ander kan rekenen op een brandschoon huis na een eerste aanzet om de tafel een keer goed af te nemen en te boenen. Onze gewoonten vinden we, vanzelfsprekend, heel ‘gewoon’, maar die zijn dat natuurlijk niet.

Door een beter beeld te krijgen van jouw gewoonten kun je nagaan hoe jij je in specifieke situaties gedraagt. Waar je energie van krijgt en waar je aan de andere kant juist niets van moet hebben. Of om na te gaan hoe je omgaat met uitdagingen en hoe je zoekt naar een oplossing die aansluit bij wat je voor ogen hebt. Praktische informatie, die je zowel privé als zakelijk goed kan helpen om de juiste volgende stap te nemen.

Overtuigingen en redenen

We gaan samen op zoek naar jouw overtuigingen en redenen. Tenminste, bijvoorbeeld door te wandelen krijg jij een veel beter beeld van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Zo vind jij de antwoorden op de vragen die je zelf kunt stellen, waarbij ik ervoor zorg dat je daar naar op zoek kunt gaan.

Nooit zweverig en altijd met het doel om het GOUD in jou te vinden, bijvoorbeeld aan de hand van je gewoonten. Zodat je daarna veel beter weet welke keuze voor jou de beste is, om de route uit te stippelen naar de baan die je graag wilt of het leven dat je graag wilt leiden.

Het GOUD in jou: op zoek met een topcoach

Benieuwd naar jouw gewoonten en zin om het GOUD in jou te vinden? Ik ga er graag samen met je naar op zoek, als ervaren topcoach. Ik heb tal van anderen begeleid. Soms om achter hun gewoonten te komen en soms met heel andere doelstellingen. Maar altijd om een beter inzicht te krijgen in wie je bent en wat je belangrijk vindt. Zodat je dat mee kunt nemen in de keuzes die je maakt. Benieuwd hoe ik dat bij jou zou aanpakken? Neem contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top