Buiten als bron van inspiratie: wandelen met een topcoach

Gepubliceerd op: 22 mei 2018

wandelenSchrijvers wandelen veel, en dat is over het algemeen niet voor niets. Ze gebruiken het om nieuwe inspiratie op te doen, bijvoorbeeld als ze bezig zijn met een boek. Je hoeft zelf natuurlijk geen boek te schrijven, maar die inspiratie kan je wel helpen om samen met een topcoach het GOUD in jou weer te vinden of te investeren in relaties met anderen. Als topcoach in Hengelo en omgeving ga ik graag naar buiten. We gaan wandelen, om zowel letterlijk als figuurlijk afstand te nemen van waar je op dat moment mee bezig bent. En zodat je profiteert van een aantal belangrijke voordelen van de buitenlucht. Ik zet er een paar voor je op een rij.

Het groen en de frisse buitenlucht

Door naar buiten te gaan geniet je, vooral in het voorjaar, van het prachtige groen dat je er kunt vinden. De bomen staan in bloei en de contrasten met bloemen en andere planten zijn prachtig. Unieke kleuren van de natuur, die gaandeweg de zomer veranderen naar prachtig oranje in de herfst. Op de kale winter na geniet je door de seizoenen heen van bijzondere kleuren. Gecombineerd met de frisse buitenlucht, die ervoor zorgt dat je je hoofd even leeg kunt maken en je meteen merkt dat je na gaat denken over andere dingen. Dat komt bijvoorbeeld door de nieuwe prikkels die je ervaart.

Nieuwe prikkels voor meer inspiratie

Zolang je binnen blijft zitten krijgt je brein weinig nieuwe prikkels. Je kent de omgeving en er gebeurt over het algemeen weinig tot niets onverwachts. Buiten is dat wel anders. Je komt anderen tegen, ziet vreemde dingen gebeuren en hoort geluiden die je nog niet kent. Stuk voor stuk nieuwe prikkels die je brein uitdagen. Die prikkels zorgen ervoor dat je je zinnen even kunt verzetten. Ik help je er als topcoach voor te zorgen dat je de schoonheid van buiten en van wandelen leert ontdekken. In jouw eigen tempo en zonder enige druk, gewoon door het te laten gebeuren. Je zal zelf merken dat je gaandeweg nieuwe inspiratie vindt en dat je op een andere manier kijkt naar zaken die zo vast leken te staan. Je zou niet de eerste zijn die vooraf sceptisch is, maar na verloop van tijd toch de schoonheid ontdekt.

Aan de slag met een topcoach in Hengelo en omgeving

Wil je het een keer uitproberen en de kracht van wandelen met een topcoach in Hengelo en omgeving ervaren? Neem contact met me op, dan vertel ik je graag meer over hoe ik werk. Ik neem je graag mee naar buiten, waar je samen met mij op zoek kunt gaan naar het GOUD in jou. Ook interessant voor je:

Heb je vragen?