Loopbaanbegeleiding met de laagste drempel: 3 razend interessante boeken

Loopbaanbegeleiding met de laagste drempel: 3 razend interessante boeken

loopbaanbegeleidingHik je aan tegen professionele loopbaanbegeleiding, maar ben je wel benieuwd naar de voordelen die het jou kan bieden? Je hoeft niet meteen in het diepe te springen, het is ook mogelijk om rustig aan te beginnen. Lees bijvoorbeeld een paar boeken over de mogelijkheden, zodat je bijvoorbeeld in het MKB met een beperkt budget toch stappen in de goede richting kunt zetten.

Boeken over loopbaanbegeleiding

Benieuwd naar interessante boeken over loopbaanbegeleiding? Dit zijn drie mooie titels:

  • Nieuwsgierigheid op het werk
  • Dit gun ik iedereen!
  • De Ladder

Nieuwsgierigheid op het werk

Met een beetje meer nieuwsgierigheid maak je jouw werk een stuk interessanter en wordt het eenvoudiger om de volgende stap in je loopbaan in beeld te krijgen. Probeer ‘on the job’ te leren en vernieuwen, met de handige tips die staan in het boek van Suzanne Verdonschot. Je leert meer over nieuwsgierigheid, hoe je op het werk nieuwsgierig kunt worden en waardoor dat soms in de weg wordt gestaan. Een praktische manier om de sleur te doorbreken, zodat je voor jezelf het verschil kunt maken en kunt werken aan de loopbaan waar je van droomt.

Dit gun ik iedereen!

Ben je altijd al benieuwd geweest wat er gebeurt als je de vaste patronen loslaat en gewoon vertrekt? Droom je daar stiekem van, maar heb je het tot nu toe niet gedurfd? In dit boek lees je hoe het een geweldige keuze kan blijken. Jos Aarts vertrok naar Zuid-Frankrijk en heeft daar bepaald geen spijt van. Sterker nog, hij kan het iedereen aanraden. In het boek lees je over zijn avontuur, waarmee je zelf inspiratie op kunt doen om ook een mooie stap te zetten.

De Ladder

Ben Tiggelaar schreef veel uitstekende boeken, waaronder dit exemplaar. Je leest over onderzoek naar gedragswetenschap, met praktische toepassingen waarmee je direct aan de slag kunt. Het is een handige gids voor meer persoonlijk leiderschap, waar je zowel privé als in je werk goed gebruik kunt maken. Het helpt je effectiever te worden, zodat je de eerste stapjes kunt zetten zonder dat je meteen aan de slag moet met een loopbaancoach.

Loopbaancoach in Hengelo: samen aan de slag

Ben je wel op zoek naar een loopbaancoach in Hengelo of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op. Ik vertel je graag over de manier waarop ik werk, wat het jou kan opleveren en hoe ik anderen hiermee de juiste inspiratie en handvatten heb kunnen aanreiken.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top