Niet meer op de ideale plek? Ontdek wat je eraan kunt doen

Niet meer op de ideale plek? Ontdek wat je eraan kunt doen

loopbaancoachMerk je dat je niet meer goed op je plek zit, dus ben je benieuwd of je een stap kunt maken? Met een loopbaancoach ontdek je wat je daar aan kunt doen, ook als je nog helemaal niet weet waar je naartoe wilt.
Het is belangrijk om te blijven leren tijdens jouw loopbaan. Helaas lukt dat niet in iedere functie en bij iedere organisatie. Soms is het daarom beter om te vertrekken, ook al heeft dat natuurlijk wat voeten in de aarde. Ben jij benieuwd of jij niet meer op de ideale plek zit? Je ontdekt het aan de hand van een paar concrete vragen.

Tekenen aan de wand

Ben je benieuwd naar tekenen aan de wand, waaraan je kunt zien dat de baan niet meer goed bij je past? Veel mensen ervaren een leeg gevoel, ook al weten ze niet precies waardoor dat komt.

Anderen piekeren veel over wat ze precies doen en merken daaraan dat ze er zelf niet uit komen om de stap te gaan maken. Het is in de meeste gevallen belangrijk om niet meteen naar een nieuwe functie te zoeken, maar eerst uit te vinden wat ze missen. Als loopbaancoach help ik je jezelf beter te leren kennen, zodat je vanuit die kennis op zoek kunt naar een baan die daarbij aansluit.

Wat past er wél bij jou?

Het is namelijk heel belangrijk om er achter te komen wat er wél bij je past. Maak bijvoorbeeld een lijstje met tien dingen die je de afgelopen tijd hebt gedaan. Zet er vervolgens bij waar je echt blij van werd en wat je leuk vond om te doen.

Vervolgens ga je daarmee aan de slag om vast te stellen waarom dit zo goed bij je past. Is het iets waar je graag veel tijd aan besteedt of waar je trots op bent? En past het goed bij wie je ook op het werk graag wilt zijn? Op die manier kun je op een heel laagdrempelige manier ontdekken wat er bij je past en waar jij energie van zal krijgen.

Loopbaancoach in Hengelo en omgeving

Ik begeleid als loopbaancoach in Hengelo en omgeving veel mensen die op zoek zijn naar iets anders, maar niet precies weten wat dat moet zijn. Dat doen we door er samen achter te komen wat jij echt leuk vindt, zodat je vanuit daar veel gerichter op zoek kunt gaan naar werk waarin jij de juiste uitdaging vindt.

En vind je het nog te vroeg om af te spreken met een loopbaancoach, maar ben je wel op zoek naar een paar handige tips? Download dan mijn e-book 7 stappen naar succes en dus naar GOUD.

Ontvang gratis e-book ‘7 stappen naar succes en dus naar GOUD’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top