Loopbaanadvies, loopbaancoaching en outplacement Almelo

Sollicitatie tips

Loopbaanadvies, loopbaancoaching en outplacement Almelo

Trainings- en coachingbureau Margreet Jonker is ook actief in Almelo. Door diverse bedrijven en instellingen word ik ingezet om hun medewerkers te begeleiden met een volgende stap. Dit kan zijn omdat ze vastlopen, de energie op is of twijfelen aan zichzelf en/of ze het nog wel aankunnen. En ook in de aangelegen dorpen van Almelo zitten mijn klanten. Naast bedrijven weten medewerkers en ook particulieren mij perfect te vinden.

De afstanden zijn klein, de lijnen zijn kort. Als je voor mijn coachbureau kiest krijg je ook mij persoonlijk. What you see, is what you get. Lekker Twents, redelijk nuchter, duidelijk én veel kwaliteit!

Successen zijn er. Ik heb al heel wat mensen mogen begeleiden naar hetgeen ze echt willen. Door mijn coaching heb ik er voor gezorgd dat veel klanten niet de ziektewet in hoefden, omdat we pro-actief het voor zijn. Als je doet wat je leuk vindt én de waardering krijgt, is er geen kans op een burn-out of iets dergelijks.

Coaching is een cadeau voor jezelf; je mag gaan ontdekken wat er voor moois in je zit en dit mag je in je werk (en privé) gaan toepassen.

Diensten die ik aanbied:

  • Topcoaching
  • Loopbaancoaching
  • Sollicitatie én outplacement specialist
  • Businesscoaching
  • Re-integratie

Wil je meer informatie en/of kennismaken? Neem contact met me op.

Heb je vragen?