Loopbaanadvies, loopbaancoaching en outplacement Almelo

Sollicitatie tips

Coaching in Almelo

Trainings- en coachingbureau Margreet Jonker is ook actief in Almelo, waar ik werkgevers en werknemers help met hun uitdagingen. Door diverse bedrijven en instellingen word ik ingezet om hun medewerkers te begeleiden naar een volgende stap. Dit kan zijn omdat ze vastlopen, de energie op is of twijfelen aan zichzelf en/of ze het nog wel aankunnen. En ook in de aangrenzende dorpen van Almelo zitten mijn klanten. Naast bedrijven weten medewerkers en ook particulieren mij perfect te vinden. De focus ligt op het bieden van professioneel loopbaanadvies, loopbaancoaching en outplacement diensten om mensen te helpen die hun volledige potentieel willen bereiken en met succes nieuwe stappen te zetten in hun carrière.

Mijn expertise in loopbaanontwikkeling en coaching heeft mij tot een vertrouwde naam gemaakt in Almelo en de omliggende plaatsen in Twente. Ik werk samen met diverse bedrijven en organisaties om hun medewerkers te helpen bij de realisatie van hun carrièredoelen. Of het nu gaat om medewerkers die vastlopen in hun huidige functie, die hun energie verliezen, of die twijfelen aan hun vaardigheden, ik ga voor het GOUD in jou!

De afstanden zijn klein, de lijnen zijn kort. Als je voor mijn coachbureau kiest krijg je ook mij persoonlijk. What you see, is what you get. Lekker Twents, redelijk nuchter, duidelijk én veel kwaliteit!

Successen zijn er. Ik heb al heel wat mensen mogen begeleiden naar hetgeen ze echt willen. Door mijn coaching heb ik ervoor gezorgd dat veel klanten niet de ziektewet in hoefden, omdat we proactief het voor zijn. Als je doet wat je leuk vindt én de waardering krijgt, is er geen kans op een burn-out of iets dergelijks.

Coaching is een cadeau voor jezelf; je mag gaan ontdekken wat er voor moois in je zit en dit mag je in je werk (en privé) gaan toepassen.

 

Diensten die ik aanbied:

1. Topcoaching Almelo

Met topcoaching helpen wij jou met het bereiken van het hoogste potentieel. Of je nu een ervaren professional bent die streeft naar verdere groei of een beginnende carrièrestarter die zich wil onderscheiden, ik sta klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

2. Loopbaancoaching Almelo

Met loopbaancoaching help ik jou om inzicht te krijgen in je loopbaanpad, doelen te stellen en obstakels te overwinnen. Ik werk 1 op 1 met je samen om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij je behoeften en ambities.

3. Sollicitatie en Outplacement Almelo

Een nieuwe baan vinden of begeleiding van medewerkers bij een transitie, is soms een grote uitdaging. Met sollicitatie en outplacement help ik jou bij het navigeren door deze processen met vertrouwen en succes.

4. Businesscoaching Almelo

Als je een ondernemer bent, biedt ik waardevolle begeleiding om je zakelijke doelen te bereiken. Ik help je bij het ontwikkelen van effectieve strategieën, leiderschapsvaardigheden en groeiplannen voor je organisatie.

5. Re-integratie Almelo

Re-integratie na ziekte of afwezigheid kan een uitdaging zijn. Met mijn re-integratiediensten help ik individuen met een soepele terugkeer naar de werkplek en bieden de ondersteuning die nodig is voor een succesvolle herintegratie.

 

Waarom kiezen voor Margreet Jonker?

Bij Trainings- en coachingbureau Margreet Jonker, gevestigd nabij Almelo, geloof ik in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Met gespecialiseerde diensten in loopbaanadvies, loopbaancoaching, en outplacement draag ik bij aan de groei en het welzijn van professionals in Twente. Mijn aanpak is uniek; de combinatie van lokale expertise en persoonlijke touch om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt waar je hart ligt en waar je energie van krijgt.

Met een trots gevoel kijk ik terug op de vele succesverhalen die ik samen met mijn klanten uit Almelo en de aangrenzende plaatsen heb geschreven. Deze verhalen zijn niet alleen een reflectie van mijn inzet, maar ze weerspiegelen ook de veerkracht en ambitie van de Twentse professionals.

Wanneer je kiest voor Trainings- en coachingbureau Margreet Jonker, kies je voor een partner die gaat voor jouw succes. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe uitdaging via outplacementdiensten, het ontdekken van je ware potentieel met loopbaancoaching, of het ontvangen van strategisch loopbaanadvies, ik sta garant voor kwaliteit en resultaat.

Ben je op zoek naar de ontwaking van het GOUD bij jou en wil je meer informatie en/of kennismaken? Neem contact met me op.

Heb je vragen?