Loopbaanadvies, loopbaancoaching en outplacement Overijssel

Sollicitatie tips

Training- en coachingbureau Margreet Jonker heeft al heel wat mensen in Overijssel succesvol gecoacht. Uit de gehele regio weten ze mij te vinden. Dit vanwege mijn kwaliteiten, persoonlijkheid en werkwijze. Ik hou er van om mensen te inspireren en te faciliteren om hun (werk) plek in te nemen. Om van waarde en betekenis te zijn.

In het hart van de provincie biedt ik loopbaancoaching en persoonsgerichte outplacement aan professionals en bedrijven. Als betrouwbare partner voor het ontwikkelen en realiseren van carrièredoelstellingen ben ik in de hele provincie actief.

In mijn praktijk staat de mens centraal; ik stimuleer en inspireer je om jouw plek in de wereld vol vertrouwen in te nemen. Mijn doel is om je te ondersteunen om van echte waarde en betekenis te zijn, zowel in je werk als in je persoonlijk leven. Niets vervult mij meer dan te zien hoe iemand het GOUD in zichzelf ontdekt en gaat stralen.

Professioneel Loopbaanadvies in Overijssel

Mijn op maat gemaakte loopbaanadvies is ontworpen om diversiteit en innovatie te weerspiegelen. Of je nu aan het begin staat van je loopbaan, een nieuwe uitdaging zoekt, of je wilt heroriënteren op de arbeidsmarkt, mijn advies is erop gericht je de inzichten en middelen te geven die nodig zijn om je loopbaan met vertrouwen en overtuiging voort te zetten.

Loopbaancoaching in Overijssel: Ontgrendel Je Potentieel

Mijn ervaring als loopbaancoach heeft me geleerd dat echte verandering begint met zelfinzicht. Ik help je jouw ambities te verhelderen en te vertalen naar concrete actie. We werken samen aan een toekomst waarin je passies en talenten samenkomen om je professionele doelen te realiseren.

Outplacement: Een Nieuwe Richting

Tijdens perioden van organisatorische verandering bied ik ondersteunende outplacementdiensten aan. Mijn benadering is empathisch en doelgericht, en helpt mensen naar nieuwe, bevredigende banen te navigeren. Het outplacementtraject dat ik aanbied, is zorgvuldig ontworpen om een naadloze overgang te garanderen en respecteert ieders persoonlijke situatie.

Waarom Kiezen Voor Loopbaancoaching?

In een dynamische arbeidsmarkt als die van Overijssel, bied ik:

  • Een unieke, persoonlijke benadering die is afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.
  • Uitgebreide kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt.
  • Toegang tot een netwerk van waardevolle contacten in diverse sectoren.
  • Een bewezen staat van dienst in het succesvol begeleiden van mensen door carrièretransities.
  • Toegang tot de meest actuele hulpmiddelen en technieken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Mijn specialiteiten:

  • Topcoaching voor diegenen die streven naar de top van hun mogelijkheden.
  • Loopbaancoaching voor diepgaande professionele ontwikkeling.
  • Sollicitatiebegeleiding en outplacementspecialisme voor een vloeiende overgang naar nieuwe kansen.
  • Businesscoaching voor ondernemers en bedrijven die willen groeien en ontwikkelen.
  • Re-integratie voor een soepele terugkeer in het arbeidsproces.

Ben je klaar om te ontdekken wat een persoonlijke coachingstraject voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Wil je weten wat anderen vinden en over mij schrijven, zie dan de reviews van mijn klanten.

Heb je vragen?